Gå til sidens hovedinnhold

Send oss dine blinkskudd i sommer

Artikkelen er over 1 år gammel

Glåmdal/Nes: En suksess bør gjentas. Glåmdalen vil også i år ha dine beste sommerbilder. Og skulle du knipse et blinkskudd av de sjeldne kan det vanke en premie etter sommerferien.

Glåmdalen har lang tradisjon for å vise fram lesernes egne bilder på trykk i papiravisa og på vår nettside, www.glomdalen.no. Vi gjør dette nesten hver dag året gjennom, men i anledning sommeren vil vi invitere alle hobbyfotografer til å sende inn sine beste bilder med sommer som tema.

Fra og med mandag 22. juni begynner Glåmdalen årets runde med sommerbilde-konkurransen. Den foregår ved at desken i Glåmdalen daglig velger ut, og presenterer et knippe av de bildene som dere lesere sender til oss.

Blant disse kåres én ukesvinner som får et gavekort på 500 kroner. Til slutt, i august, kårer vi «Sommerens blinkskudd» som vinner en splitter ny iPad.

Det er ingen begrensning i hva slags type motiv bildet skal ha, annet enn at det i en eller annen sammenheng handler om sommer.

For å delta i konkurransen kan du sende inn dine bilder til leserbilde@glomdalen.no. Merk e-posten med «Sommerens blinkskudd». Husk å skriv navn, adresse og telefonnummer i mailen.

Lykke til!

Kommentarer til denne saken