Glåmdalen har lang tradisjon for å vise fram lesernes egne bilder på trykk i papiravisa. I anledning sommeren vil vi invitere alle hobbyfotografer til å sende inn sine beste bilder med «sommer» som tema.

Fra og med mandag 4. juli begynner Glåmdalen årets runde med sommerbilde-konkurransen, «Sommerens blinkskudd». Den foregår ved at desken i Glåmdalen daglig velger ut, og presenterer et knippe av de bildene som dere lesere sender til oss.

Blant disse kåres én ukesvinner som får et gavekort på 500 kroner. Ukevinneren kåres hver lørdag i papiravisa. Til slutt, i august, kårer vi «Sommerens blinkskudd» som vinner en splitter ny iPad.

Det er ingen begrensning i hva slags type motiv bildet kan ha, annet enn at det i en eller annen sammenheng skal handle om sommer. Om det regner eller om sola skinner, om man spiser is eller bader, eller om det rett og slett bare er et vakkert landskap som bader i sollys fra sommersola, spiller ingen rolle.

For å delta i konkurransen kan du sende inn dine bilder til leserbilde@glomdalen.no. Merk e-posten med «Sommerens blinkskudd». Husk å skriv navn, adresse og telefonnummer i mailen.

Lykke til!