Åpent møte med fokus på jernbane- og kollektivtransport

ÅPENT MØTE: Øystein Hanevik i Kongsvinger SV inviterer til  åpent møte om jernbane- og kollektivtransport.

ÅPENT MØTE: Øystein Hanevik i Kongsvinger SV inviterer til åpent møte om jernbane- og kollektivtransport.

Artikkelen er over 1 år gammel

KONGSVINGER: – Dette er ikke noe partimøte. Jeg håper alle som er interesserte i jernbane- og kollektivtransport og utvikling av regionen kommer!

DEL

Det sier Øystein Hanevik, leder i Kongsvinger SV, som inviterer til åpent møte om jernbane- og kollektivtransport i Kongsvinger-regionen i Bastine torsdag 27. september.

Stortingsrepresentant Arne Nævra (SV) – for mange enda mer kjent som naturfotograf med mange innslag i NRK – , sitter i transport- og kommunikasjonskomiteen, og kommer både for å gi egne synspunkter på samferdselspolitikk, og å lytte til andres meninger om dette temaet.

Ytterligere fokus på temaet blir det når Øivind Roos skal fortelle om historien til Kongsvinger- og Solørbanen, mens Yngve Andreassen fra Klosser Innovasjon skal gi et innblikk i de mest aktuelle mulighetene for de to strekningene.

– Du kan gjerne si det slik at Øivind tar fortida, mens Yngve konsentrerer seg om framtida! Dette blir spennende. Jernbane er en kjernesak både for regionen og for oss som parti. Vi håper mange med engasjement for byen og regionen kommer for å få vite mer, og for å dele synspunkter om de ønsker det, framholder Øystein Hanevik om møtet torsdag i neste uke.

Artikkeltags