Gå til sidens hovedinnhold

Russ «På kanten» - viser seg fram med mange talenter

Artikkelen er over 3 år gammel

ÅSNES: «På kanten» viser russen fra en ny side. De skal overraske, gi en super revy og det skal være nummer som passer for alle.

Solørrussen har brukt vinterferien til å øve. Nå sys revyen sammen, for de har cirka 40 forskjellige nummer som skal brukes. Instruktør er Wenche Olsrud, og hun gir ros og kred for at de er så revyklare og flinke.

– Dette blir den beste revyen på mange år når jeg ser motivasjonen. Her er det mange talenter, mener Olsrud.

Plakat på kanten

Årets revyplakat viser tafsende hender på en lettkledd kar i boksershorts.

– Det er for å skape et blikkfang. Det er ingen slike scener i år, og foreldre skal ikke være redde for å ha med ungene sine på årets russerevy, sier revysjefene Odin R. Bråten, Silje Syvderud, Karoline Grenberg og Sandra Syvderud. De har sørget for at alle som vil, får en plass på scenen, og revyen er tilpasset slik at alle kan være med. Av årets 48 russ, har de fleste en eller annen rolle i revyen.

– Vi har veldig mye sang og dans i år og har skrevet det aller meste selv. I tillegg har Wenche bidratt, sier revysjefene, og var klare på at de skulle ha Wenche Olsrud som instruktør i år. Linn Hege Sagen er kapellmester, og Anders Trongaard, Oliver Bråten og Vidar Karlsen sørger for musikken.

 

Utsolgt premiere

– Nå er vi faktisk utsolgt til premièren 2. mars. Det tror jeg er første gang jeg opplever, det pleier som regel å være ti ledige plasser spredd rundt, sier Olsrud, som geleider russen gjennom øvinger i vinterferien. De er glad for at de kom inn i Rådhuskinoen på Flisa raskt, og de synes det er moro å stå på scenen.

– Jeg ser også i år at guttene tør mye mer på scenen, og de siste årene har russeguttene utmerket seg med dansen. Det gjør de i år også, og dette er en «gærtrivelig» gjeng å være med, sier Olsrud. Av poeng som tas opp, nevner de Farmen, Bokken på Fæssa, litt om politiet og ellers ting som folk vil kjenne igjen raskt. Selvsagt litt om lærerne, det hører med på en russerevy. Og lokale personligheter som lett kjennes igjen uten at navn blir nevnt.

Revyen vises også 4. og 5. mars i Rådhuskinoen på Flisa.

Kommentarer til denne saken