Rosa og svette for friske pupper

ROSA SYKLING: Annie Sannvoll håper på en spinningsal full av rosa syklister fredag morgen. Det vil gi penger til Rosa Sløyfe-aksjonen.

ROSA SYKLING: Annie Sannvoll håper på en spinningsal full av rosa syklister fredag morgen. Det vil gi penger til Rosa Sløyfe-aksjonen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

ÅSNES: Sykle deg rosa og svett og støtt Rosa Sløyfe-aksjonen og forskning på brystkreft. Treningssenteret er i rosa modus.

DEL

Fredag morgen skal Annie Sannvoll hos Puls Flisa få 40 andre syklister til å svette for brystkreftaksjonen. Treningssenteret på Flisa er, som vanlig på denne årstiden, i rosa modus og har fokus på Rosa Sløyfe.

– Vi har fått med flere bedrifter til å utfordre sine ansatte. Til nå er 22 påmeldte, så det fylles raskt opp på de 40 syklene. Bedriftene betaler 100 kroner per ansatt de får med på syklingen, så jeg håper vi kan legge 4000 kroner i potten til Rosa Sløyfe-aksjonen når timen er over fredag morgen, sier Annie Sannvoll.

Tusener til kreftforskning

Treningssenteret støtte kreftaksjonen, og har også fokus på movember når november starter. Det pleier å dryppe noen tusen kroner til kreftforskning på disse to stuntene, og Sannvoll håper at folk er flinke til å bli med i år også.

– Timen fredag morgen er åpen for andre også, så jeg håper at flere blir med. Vi gjør noe for kreftsaken hvert år, og i år ville vi prøve dette. Trening er også bra, og kan være forebyggende mot kreft, sier Sannvoll, som gjerne ser at fredagens syklister møter opp i noe rosa.

– Ingrid Nygård er også i rosa modus fredag ettermiddag, og har børstet støvet av noe rosa fra tidligere, sier Sannvoll.

Rosa uke på senteret

– Begge bankene våre stiller med flere ansatte, Sykkelklubben, Liverbirds og Glomma Fysikalske er også med. I tillegg vet jeg at flere bedrifter driver og rekrutterer deltakere til å være med oss. Jeg legger opp til en liten konkurranse på denne timen, sier Sannvoll, som deretter frister med havregrøt til frokost.

– Vi har hatt rosa uke her på treningssenteret, og medlemmer har kunnet ta med seg en rosa venn på trening. Vi planlegge markering i november også, og det blir kanskje med en gjesteinstruktør på spinning da. Men hvem, det er hemmelig foreløpig, sier Sannvoll, som håper at det kan sendes 5000 kroner fra treningssenteret til Rosa Sløyfe-aksjonen når uken er omme.

– Dette synes jeg er markedsføring av en veldig god sak, og det er bra at medlemmer og andre støtter opp, sier Sannvoll.

Artikkeltags