Solørrussen er i år klar med den nye revyen som skal finne sted i kinosalen på Flisa. Revyen i år heter Lykkerus(s) og dette er en revy satt sammen av revysjefene Jørgen Wenstad, Bjørnar Aasen Skogheim og Martin Sæta. Premieren for revyen skal i år være 1. april klokken 19.00. De skal holde tre forestillinger.

De to andre vil da foregå 3. april, den første klokken 15.00 og den andre klokken 19.00. Billetter fås kjøpt på rådhuskinoens nettsider og på servicetorget i Åsnes. Med på årets revy har de også vært heldige og hatt med seg Wenche Olsrud som er instruktør for revyen.

Lover mye latter

Jørgen Wenstad, som er en av de tre revysjefene, forteller at årets revy ikke vil ha noen spesiell rød trå. Men at de har valgt å gå utfra navnet på revyen, Lykkerus(s). Han forteller også at det vil være mye variert sang, dans og morsomme sketsjer, som folk i området vil kjenne seg igjen i.

– Vi vil ha sketsjer om vestkanten og Oslo, fjortisjenter, kommunesammenslåingen, fotballagene i Solør, litt om de forskjellige utestedene og ellers dagsaktuelle ting rundt om. Årets Revy tror jeg er noe som vil falle i smak for alle og enhver, sier han.

Wenstad forteller også at det ikke er alt i deres revy som passer seg for barnas ører, men at de ønsker alle som er ungdommer og alle helt opp til besteforeldre hjertelig velkommen.

– Vi lover mye latter, sier Wenstad bestemt.

For og holde en revy er det et must at alle replikker skal sitte som et skudd. Da er det viktig med øving. Revygjengen øver hver eneste dag, og det har de gjort de to siste ukene. De har tatt en liten påskeferie nå, før de var igang igjen 2. påskedag.

Styrket samhold

Jørgen forteller hvor mye sterkere samholdet har blitt, og han føler selv at alle disse timene med øving, er timer der bånd blir sterkere og sterkere.

– Det samme med samarbeidet, det fungerer bedre og bedre for hver eneste øving. Personlig så tror jeg at revyen har veldig mye og si for hvordan samholdet blir i russetiden vi skal inn i, forteller Jørgen.

Russen og styret ønsker at alle skal forlate salen med et smil om munnen og med tanker om at russen i år har fått til en veldig bra revy, med kreative gode innslag. Som Jørgen selv forteller, har de brukt mye tid på denne revyen så håpet om at dette tidkrevende arbeidet skal falle i smak hos publikum er veldig veldig stort.

Wenstad og resten av styret håper du og alle du kjenner møter opp på en av forestillingene. De lover deg en latterfylt kveld.