Katastrofe for treff

Betaler: Petter Kristiansen i Katastrofe betaler for politiets ekstraressurser til neste helgs streetmeet på Flisa. Dermed ble arrangementet reddet av Katastrofe.

Betaler: Petter Kristiansen i Katastrofe betaler for politiets ekstraressurser til neste helgs streetmeet på Flisa. Dermed ble arrangementet reddet av Katastrofe. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

ÅSNES: Katastrofe redder rånertreffet og streetmeeten neste helg. Uten Katastrofe, ville det ikke blitt noe av det. Katastrofe tar nemlig politiregningen.

DEL

Petter Kristiansen, best kjent fra Katastrofe, synes det var for ille at rånerne ikke kunne ha noen streetmeet på Flisa neste helg.

Politiet sa nei, ettersom de måtte ha ekstra vakter til dette arrangementet. Det hadde ikke rånerne råd til å betale for, og de avlyste arrangementet.

Det varte bare noe timer, så kom meldingen fra Kristiansen om at han tar hele regninga for den ekstra politivakten. Det betyr en regning på cirka 15.000 kroner.

Ønsket seg til Flisa

– Petter er selv bilinteressert, og skrev i meldingen at han synes det var for ille at vi ikke kunne ha dette arrangementet på Flisa. Sist vi hadde det, var det 1400 personer her og 400 biler. Folk har mast siden den gang, og nå ville vi ha et treff igjen, sier Christer Nilsen i arrangørkomiteen.

Han er strålende fornøyd med at de får til arrangementet likevel. Mange rånere hører på musikken til Kristiansen, og Nilsen regner med at hovedpersonen selv har fulgt med på rånemiljøet.

– Planen var egentlig at han skulle komme til Flisa selv, men så har han spillejobb og kunne ikke, sier Nilsen.

Liv og leven

– Det blir mye leven på Flisa denne lørdagsnatta?

– Vi blir mange, noen klarer ikke å holde seg i skinnet, og derfor er det bra at politiet er til stede. Mange mener at politiet ikke skal være der, men det blir helt feil, synes jeg. Da blir det mye børning, og folk klager. Men man må samtidig regne med litt bråk når man bor i gata. Og vi rydder opp igjen etter oss, det sørger vi for på søndag. Det har vært mye klaging på forsøpling, sier Christer Nilsen.

Også politiet i Solør ønsker lykke til med arrangementet, og skriver på sin profil på sosiale medier at de er glad det kom inn en sponsor til politivakten. Tidligere arrangement har bundet opp mye av politiets ressurser, og de stilte derfor et krav om at arrangøren måtte betale for dette, noe som er vanlig ved store arrangement.

Politiet gir stor honnør til Petter Kristiansen i Katastrofe for at han støtter arrangementet, og politiet lover å være til stede og sørge for at alt går ordentlig for seg.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.