Mikkelsen avslutter sesongen for Hyundai Motorsport

AVSLUTTER FOR HYUNDAI: Andreas Mikkelsen.

AVSLUTTER FOR HYUNDAI: Andreas Mikkelsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

OSLO: Hyundai Motorsport har hentet inn Andreas Mikkelsen til å kjøre de tre siste VM-rundene i år.

DEL

– Dette synes jeg er en veldig spennende mulighet, som jeg gleder meg til å ta fatt på. Hyundai Motorsport er fortsatt med i kampen om å vinne fabrikkmesterskapet, og det hadde vært utrolig moro å bidra til at de skal klare det, sier Andreas Mikkelsen i en pressemelding fra EVEN Management.

Sammen med kartleser Anders Jæger-Synnevaag testet han teamets Hyundai i20 Coupe WRC i april, og Mikkelsen legger ikke skjul på at han liker bilen godt. Han beskriver det som en vinnerbil.

– Jeg kjente med en gang under testen at dette er en bil det er mulig å vinne med. Samtidig er det ikke bare å hoppe inn i en ny bil og kjøre fort fra første meter. Jeg håper på å få noen gode testdager før Rally Spania, slik at jeg kan være med å kjempe i toppen.

– Wales blir nok litt mer utfordrende på grunn av startposisjonen. Men både Spania og VM-avslutningen i Australia er løp jeg tidligere har vunnet, så alt er mulig, understreker Andreas, som vil overbevise Hyundai Motorsport om at han er rett sjåfør til å kjøre full sesong for dem i 2018.

– Vi har en god dialog for neste år, så jeg føler ikke at det står og faller på hva som skjer i de tre siste løpene, sier han.

Artikkeltags