Ifølge en pressemelding fra Steve Røkland Motorsport kjørte de denne gang inn til en tredjeplass blant alle deltagerne i løpet.

Da Steve Røkland og Patrik Barth ble nummer tre totalt i helgens NM runde i rally, så vant de også klassen for biler med 2 hjulstrekk, 

de var hele 1 min og 36 sek foran neste fører med 2wd og hele 5 min og 20 sek foran neste fører innenfor samme NM klasse

Steve og Patrik begynner å bli kjent med å være på pallen i NM løp, dette er deres tredje pallplass så langt i år da de tidligere i sesongen havnet på en andreplass i Rally Sigdal og en tredjeplass under Rally Finnskog.

De har ikke kjørt deres Peugeot 208R2 på grus siden oppbyggingen tidligere i sommer men det tok ikke lang tid før tempoet var på plass, forrige grusløp var ERC runden på Azorene den i gan for M-sport i Deres Fiesta R2 Ecoboost.

Styrke ledelsen i NM og få tilbake godfølelsen var målet med turen og det ble fullklaff på alle plan. Ser man bort fra en snurring på ss3 gikk løpet tilnærmet smertefritt selv om godfølelsen og tempoet ikke var helt til stede på den første etappen.

- Nei jeg hadde ikke helt godfølelsen på den første etappen selv om jeg nå i ettertid ser at tiden slett ikke var så ille, uansett så er jeg kjempefornøyd med gjennomføringen av løpet, bilen fungerte nok en gang smertefritt og det er jo gjerne litt spenning med en bil man akkurat har skrudd sammen om alt er helt 100 prosent. Resultatet viser at teamet har gjort en god jobb og jeg må få takke alle som gjør dette mulig sier han i pressemeldingen.

Neste løp blir NM finalen på Hedemarken i slutten av september.