Gå til sidens hovedinnhold

Mikkelsen på tredjeplass før dagens løp

Artikkelen er over 5 år gammel

Før dagens to siste etapper av Rally Korsika klatret Andreas Mikkelsen til en tredjeplass. – Det var en bra dag, og jeg har ikke gitt opp kampen om andreplassen, sier han.

Før søndagens to avsluttende etapper kan det ligge an til at Andreas Mikkelsen og kartleser Anders Jæger har en pallplass i sin hule hånd. De to norske Volkswagen Motorsport-guttene brukte lørdagen til å kjøre seg opp fra fjerde til tredjeplass, og har sikret seg en luke på over et halvminutt på teamkamerat Jari-Matti Latvala – som falt fra tredje- til fjerdeplass.

 Belgieren Thierry Neuville ligger på andreplass, 21 sekunder foran Andreas. Suverene Sebastien Ogier leder med hele 46,5 sekunder på Neuville.

– Jeg synes det har vært en fin dag, hvor vi har kjørt bedre enn fredag. Det har fungert veldig bra, og vi har satt noen god etappetider og vært helt i toppen gjennom hele dagen. Så jeg er fornøyd med dagens kjøring, sier Andreas Mikkelsen i en pressemelding

Han åpnet forrykende med nest beste og bestetid på de to første dagene. Da la han også grunnlaget for luken han har opparbeidet til Latvala.

Kommentarer til denne saken