Gå til sidens hovedinnhold

Radiokameratene sammen på riksdekkende radio igjen

Artikkelen er over 3 år gammel

Daniel Rosenquist og Stian Berg rocker sammen på morgenkvisten.

Denne uka startet nemlig radio-duoen sammen i morgenshowet på P6 Rock.

– Det er veldig morsomt å endelig jobbe sammen. Han satt i studio da jeg var 15 år og startet i Radio Kongsvinger. Siden den gang har vi fulgt hverandre tett, sier Rosenquist.

Frie tøyler

Stian Berg har jobbet i morgenshowet på P6 Rock i ett år. Han ser fram til å få med Rosenquist på laget.

– Det er morsomt å jobbe sammen med Daniel. Jeg har jo jobbet alene om morgenen, så det er godt å være to om det. Det er mye mer givende å være to stykker i studio, sier Berg.

I løpet av morgenkvisten skal Rosenquist og Berg servere lytterne nyheter, trafikkmeldinger og andre aktuelle ting.

– Og så kjenner vi hverandre veldig godt, så vi kommer til å finne på en del artige ting sammen. Vi har fått ganske frie tøyler til å lage den radioen vi vil. Det er en drøm, egentlig, sier Rosenquist.

– Spiselig og deilig

De jobber for P6 Rock, og da er musikkvalget klart.

– Vi skal spille de store rocke-klassikerne fra 70-tallet til 00-tallet Det blir ikke hard og tung metal. Det skal være spiselig og deilig rock, sier Rosenquist.

– Vi har kommet godt i gang, og kommer til å stå på hele veien for å utvikle morgenshowet videre. Det viktigste for oss er å by på god stemning på morgenen. Vi skal være der med godt humør til de som setter seg inn i bilen på vei til jobb, og være tett på det som skjer på nyhetsfronten, sier Rosenquist.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.