Gå til sidens hovedinnhold

Siste sending for Lemia og Petter

Artikkelen er over 4 år gammel

KONGSVINGER: Lemia Boussaada og Petter Ellevold har ledet Peppermix på Radio Kongsvinger i nærmere to år, men nå er det slutt. Videre studier venter og nå overlater de mikrofonen til nye stemmer.

I studio lyser den røde lampen og Lemia og Petter virker avslappet og vant til å prate på radio. Men i begynnelsen var det ikke slik, innrømmer begge.

– Det har vært både interessant og lærerikt selv om det har vært langt utenfor komfortsonen, forteller Petter.

– Det var veldig rart i begynnelsen og vi var ganske nervøse. Men etter hvert ble vi mer komfortable og kom opp med temaer som vi faktisk brydde oss om, da gikk det lettere, forteller Lemia.

– Nå går det som en lek, forteller Petter med et lite snev av vemod i stemmen.

Begge vet at dette er deres aller siste sending, men livet må gå videre.

– Ja, i forbindelse med studier, flytter vi videre selv om vi gjerne skulle blitt her og drevet med radio, forteller Petter.

Petter skal til Kristiansand og studere markedsføring og Lemia til Oslo for å bli sykepleier.

– Det blir rart å slutte. Vi har jo vært her hver tirsdag i nærmere to år og har hatt det veldig fritt. Vi har kunnet snakke om hva vi vil, så det har vært morsomt, sier Lemia.

– Redaktøren har løftet øyenbrynene noen ganger, kommer det tørt fra redaktør Pål-Erik Berntsen i Radio Kongsvinger.

– Men de har vært veldig flinke, spesielt etter at Glåmdalen la ned sin pepperredaksjon og ikke hadde det å støtte seg på. De tok utfordringen og har laget god ungdomsradio, forteller redaktøren.

– Foreløpig er dette siste sendingen, men vi skal ansette to nye, så det er mye som tyder på at det ikke blir Peppermix neste tirsdag, forteller Berntsen som lover at Peppermix ikke blir borte fra lufta for godt.

– Men det kan hende vi velger et annet navn når vi først ansetter nye folk. Det er viktig for oss å ha ungdomsradio, for vi har en oppslutning på 22 prosent i aldersgruppa 20 til 29 år. Og det tror jeg Pepper har mye av æren for, sier Pål-Erik Berntsen.

 

Kommentarer til denne saken