– Veldig interessant, skriver Frøvoll en e-post til Glåmdalen.

– Det var møter med alt fra sjakkforbundet til justisminister Tor Mikkel Wara. Som politisk rådgiver fikk jeg også gleden av å intervjue Skei Grande i samtale med direktør Aslak Sira Myhre i Nasjonalbiblioteket i forbindelse med lanseringen av Bokåret 2019.

Bakgrunnen for den unge sørodølingens innhopp som politisk rådgiver i Kulturdepartementet for en dag, er at han i forrige uke deltok på Talentakademiet. Ordningen er Unge Venstres øverste skoleringsnivå.

Foruten å være politisk rådgiver for Trine Skei Grande, jobbet han resten av uka for Venstres representanter på Stortinget. Der fikk han muligheten til å skrive et innlegg som Venstres stortingsrepresentant Grunde Almeland holdt på Stortingets talerstol.

– En av dagene var Venstres faste rådgiver for utdanningskomiteen borte fra jobb. Jeg ble gitt det fulle ansvaret som rådgiver den dagen.

– Blant annet fikk jeg skrive et innlegg som ble fremført på talerstolen. Jeg er glad for at stortingsgruppen viste meg så mye tillit, forteller Frøvoll.

Sør-Odal Venstre stiller liste til kommunevalget i 2019. Frøvoll tror erfaringen fra politikkens øverste nivå vil komme godt med i lokalpolitikken.