Politiet i Innlandet stopet i natt to kvinner som drev øvelseskjøring på Magnor. En politipatrulje grep inn klokka 01.30.

Både fører og ledsager mistenkes for kjøring i påvirket tilstand, opplyser poliitiet i Innlandet. Ledsager får sitt førerkort beslaglagt. Bilføreren er i 20-årene, og ledsageren i 40-årene. Politiet oppretter sak.

Dette er hva Politiet i Innlandet ellers har vært borti i løpet av natta:

Bortvist fra utested

Trysil - kl. 02.04: To personer i 20-årene bortvist fra utested etter ikke å ha vært ønsket som gjester. Var svært beruset og til sjenanse for andre gjester.

Bruk av narkotika

Hafjell - kl. 23.54: To personer anmeldes for bruk av nark. Begge er menn i slutten av tenårene fra Gjøvik og Øyer. De var begge deltaker på et arrangement i Hafjell på et utested.

Beruset kvinne

Hamar - kl. 23.16: En kvinne innbrakt fra sentrum åpenbart beruset. Satt seg kraftig til motverge og anmeldes for hindring og forulemping av off. tjenestemann. Innsatt i sentralarresten.

Kjørte for fort

Rv3 Elverum: UP stanset mannlig bilfører målt til 116 km/t i 80 sone. Bilføreren anmeldes og førerkortet ble beslaglagt.

Fant skiløpere

Bessheim - kl. 22.21: Politiet fikk en bekymringsmelding om to personer som skulle gå fra Bessheim til Glitterheim fredag morgen. De var ikke kommet frem til Glitterheim. Luftambulansen reiste ut og fant dem ved Russvatnet kl .00.33. De ble fraktet til Glitterheim og var i god behold.