Markus sier han trener for å holde kroppen i god form, men til syvende og sist er det store målet komme inn i militæret. Hvis han kommer inn, vil han ta utdanningen sin der.

Han håper på at han får en god opplevelse og mye erfaring.

Østli sier at han forbereder seg til militæret ved å trene godt og disiplinert.

– Jeg startet med å trene fordi jeg satt for mye inne og var veldig lite aktiv. Jeg satt mest foran tv og PC og gjorde ikke noe spesielt utenom skolen. Da prøvde jeg å starte med trening, noe jeg ikker angrer på.

Markus forteller også at han starter morgendagen med 20 pushups og 30 situps bare for å få blodsirkulasjonen i gang.

Etter dette lager han seg frokost, som pleier å være havregryn eller brødskiver.

Markus sier at han ikke har endret matvanen etter at han begynte og trene. Mange legger om matvanen etter at de begynner å trene, men Markus derimot har ikke gjort dette. Han forteller at familien alltid har hatt en sunn matvane, slik at Markus ikke trengte å endre noe etter han startet med trening.

Favorittretten hans er likevel fortsatt taco.

Han liker best å trene alene. Da er det ingen ting som tar vekk hans konsetrasjon. Han mener han får mest viljestyrke og seriøs trening når han er alene på treningssenteret.

Markus trener for det meste styrke, men han jobber også med kondisjonen for å oppnå gode resultater når han skal inn i militæret. Markus trener seks ganger i uken og trener styrke forskjellige steder på kroppen hver økt. Han trener for eksempel styrke i armene den ene dagen og utholdenhet den andre.

Østli ønsker og å bli militær- politi fordi han mener det høres spennende og lærerikt ut. Han har allerede sendt inn søknad om sesjon, så nå er det bare tidsspørsmål om han blir kalt inn til den neste utvelgelsen.

Beskriv deg selv med tre ord:

– Mandig, stille og snill.

Hva er din favoritteiendel?

– Matskapet hjemme.

Hva hadde du gjort om du fikk tilgang til en tidsmaskin?

– Dratt tilbake i tid;)

Heis eller trapp?

– Trapp.

Hvis du skulle vært et dyr, hva ville du vært?

– Skilpadde.