– Det hele begynte med at jeg ble veldig aktiv på Instagram. La ut bilder hver dag deretter begynte jeg å tagge andre store brukere på bildene mine, noe som førte til at mange av de postet bildene mine på sin Instagram og tagga meg. Deretter så begynte følgere og komme. Når man når et viss antall med følgere så kommer de av seg selv hver gang man legger ut et bilde, forteller Sahar Soragool.

– Jeg ser ikke på meg selv som Instagram-kjendis, men det er super gøy å drive med Instagram-kontoen min. Det er mye kjærlighet å få, men samtidig mye hat. Jeg vet at det er mange som kunne tenkt seg å vært «instagram-kjendis»! Hvem har vel noen i mot å få gaver i posten hver dag for å reklamere?

– Det tar litt tid å ta bilder jeg blir fornøyd med ettersom det er mange som ser bildene. Jeg er veldig glad i å pynte meg og eksperimentere med sminke så det å ta bilder er bare morsomt.

Jeg svarer på mails daglig angående folk som vil samarbeide med meg. Det kan være alt i fra klær, sminke, sko, te, skrubb, proteinpulver osv. Økonomisk sett er det lite å tjene på Instagram, derfor er jeg også på utkikk etter jobb for tiden.

– Det å få kunne kommunisere med mennesker over hele verden synes jeg er veldig morsomt. Det er også gøy å se hvordan jeg påvirker noen mennesker, måten de sminker seg og kler seg på. Jeg begynte med Instagram for fullt i 2014, og i 2015 tok det mer og mer av.

Sahar forteller at det er veldig mye press på å ta fine bilder.

– Folk finner alltid noe negativt å pirke på. Det å legge ut fine bilder er et krav på Instagram, ettersom de blir delt videre på kontoer med over 1 million følgere.

–Hva er din største frykt?

– Å Miste noen jeg er glad i.

– Beskriv deg selv med tre ord?

– Energisk, sosial, ærlig

– Hva er din favoritteiendel?

– Mobilen

– Hva ville du gjort om du fikk tilgang til en tidsmaskin?

– Ingenting! Jeg vil verken gå tilbake i tid eller framover. Jeg vil møte fremtiden og utfordringene som dem kommer

– Heis eller trapp?

–Trapp

– Hvis du skulle vært et dyr, hvilket ville du valgt?

–Løven