Terningkast 3: Bra fighter-film

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Warrior er en overraskende bra fighter film som kan minne deg litt om Rocky-filmene.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

LØRDAGSFILMEN Pepper gir deg én utvalgt film hver eneste uke, og anmelder den på skikkelig vis – uten å avsløre for mye av filmen. Vi vil gi deg en filmanmeldelse du kan stole på. Den er ikke gjort av eksperter, den er gjort av ungdom. En ærlig anmeldelse, slik alle filmanmeldelser bør være.

Warrior

DVD-film
Regi: Gavin O'Connor
Skuespillere: Joel Edgerton, Tom Hardly, Nick Nolte, Jennifer Morrison og Frank Grillo
Sjanger: Action/Drama
Lengde: 2 timer og 19 minutter
Aldersgrense: 15 år

Warrior er en overraskende bra fighter film som kan minne deg litt om Rocky-filmene. Filmen er ikke akkurat en stjernespekket film, men de overbeviser at man ikke trenger store stjerner for å lage en bra lørdagfilm.

Filmen starter med at den yngste broren Tommy en eks-marinesoldat med en problematisk fortid, vender tilbake til hjembyen sin for å delta i en MMA-turnering. Han ber sin alkoholiserte far om hjelp til treningen. Tommys eldre bror Brendan deltar også.

Brendan og Tommy har et distansert forhold, og de har ikke hatt kontakt med hverandre på flere år. Brendan deltar på grunn av familiens pengemangel og banken truer med å tvangsselge huset. Han jobber som lærer, men etter deltakelse i en kamp blir han suspendert. Uten jobb og penger må han finne en annen måte å tjene penger på.

Den kanskje mest kjente stjernen i filmen, Jennifer Morrison, gjør en passe bra jobb. Mens hovedrolleinnehaveren, Joel Edgerton, som er en erfaren skuespiller gjør en bra jobb. Filmen mangler den store skuespillerprestasjonen som hadde fått filmen opp betraktelig.

Oppsummert: Filmen er en klar treer. Hvis du ikke liker Rocky er dette kanskje en film som du vil holde deg unna. Filmen kan bli litt kjedelig i lengden, men den har en bra slutt. Det er en film du kanskje bare ser en gang og glemmer etter en kort stund

SE TRAILER UNDER:

Artikkeltags