Hotellet så seg nødt til å kontakte politiet

– Gjesten var kranglete og vanskelig.

DEL

Det forteller operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt.

Klokka 03.06 natt til søndag fikk politiet inn en melding fra Scandic Oslo Airport.

– En ansatt hadde en gjest som var kranglete og vanskelig. Det var også vektere på stedet som ønsket bistand fra politiet. Vi dro ut og fant en kranglete 20-åring, som ble kjørt og innsatt i arrest. Forholdet vil bli anmeldt, sier Skaftnes.

– I tillegg har vi fått tilbakemelding fra en vekter om at han ble tildelt slag. Han vil sannsynligvis bli anmeldt for det i tillegg, legger han til.

Også på Thon Hotell Arena så de seg nødt til å tilkalle politiet natt til søndag. Klokka 05.36 trengte de ansatte bistand med en beruset person, opplyser Skaftnes.

– En mann i 30-årene skal ha vært kranglete og full. Vi hørte ikke mer etter at han ble bortvist, legger han til.

Dette var imidlertid ikke det eneste politiet hadde å gjøre i nabofylket natt til søndag.

  • Klokka 01.18 var det en ordensforstyrrelse på Jessheim. Der forsøkte politiet å bortvise en overstadig beruset 26 år gammel mann. Han etterkom ikke det, og vil bli anmeldt, opplyser operasjonslederen.
  • Klokka 01.33 skal en person ha kastet søppel på en patruljebil på Jessheim. En 23 år mann ble bortvist fra sentrum.
  • 20 minutter senere, klokka 01.52, ble også en 20-åring bortvist fra Jessheim sentrum på grunn av beruselse, opplyser Skaftnes.
  • Klokka 05.44 fikk politiet inn melding fra Esso Maura, der en fryktet at det skulle bli slåsskamp med bakgrunn i en krangel mellom fem-seks kunder i butikken. Da politiet kom til stedet var kundene borte.

Artikkeltags