Ekteparet Sjøli i stor boligkonkurranse på tv

PUSSER OPP DRØMMEHUSET: Tina (t.v.) og Linn Sjøli fra Skogbygda konkurrerer om å pusse opp det fineste huset. Tv-seerne avgjør.

PUSSER OPP DRØMMEHUSET: Tina (t.v.) og Linn Sjøli fra Skogbygda konkurrerer om å pusse opp det fineste huset. Tv-seerne avgjør. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

NES: Tina og Linn Sjøli, opprinnelig fra Odalen, forlater hjemmet i Skogbygda for å pusse opp et hus foran tv-seere.

DEL

Fire par deltar i Norges største boligkonkurranse, «Huset», på TV 2. Premien er selve huset – til en verdi av rundt fire millioner kroner. Men veien dit er beinhard.

Fra 8. mars kan du følge Linn (33) og Tina (26) Sjøli på skjermen når drømmehjemmet skal skapes med egne hender. Programleder Klaus Sonstad er med når kjærligheten settes på prøve.

– Aldri gjort noe lignende

Alle parene flytter inn i nye hus på Mogreina i Akershus.

Husene har verken gulv, vegger eller trapp opp til andre etasje – her er det nok å sette i gang med. Det første møtet med et tomt hus var et sjokk for parene, forteller TV 2 i en pressemelding.

– Da vi så huset for første gang tenkte vi at her var det nok å gjøre, men var overlykkelig over at platene i taket allerede var på. Aldri har vi gjort noe lignende før, men uansett hvilke utfordringer vi skulle få, måtte vi greie dette sammen, sier Tina og Linn Sjøli.

Inspirerende

Hver uke skal parene pusse opp et nytt rom, og ukens beste rom kåres av to dommere. Paret med vinnerrommet får ekstra penger til sitt byggebudsjett.

Dommerne er interiørdesigner Karina Holmen, som til daglig driver Eske Interiør & Design, og møbelsnekker Sander Rolfsen.

Det er til slutt seerne som bestemmer hvilket par som vinner huset de selv har pusset opp.

– Seerne kan glede seg til å se den vanvittige forandringen enkelte deltakere går gjennom; fra å være usikre, famlende og unøyaktige langt bak i feltet, til plutselig å knekke koden, brette opp ermene og vise seg verdig dommernes gunst. Det tror jeg vil inspirere mange sofa-oppussere, sier programleder Klaus Sonstad.

Artikkeltags