Gå til sidens hovedinnhold

Martin boltrer seg i Bolton

Artikkelen er over 5 år gammel

Vinner av stipendet Odøling og verdensborger: Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er helt klart at det å være andreårsstudent ved et universitet merkes, for nå er det ikke lenger plass til feil, og man må virkelig jobbe for karakterene.

Det første året mitt her i Bolton var overraskende greit, vi hadde mye moro og koste oss med jobbinga, og det eneste som betydde noe var å bestå hvert fag, ble vi fortalt.

Jammen er jeg glad jeg la ned litt innsats da også, for jeg tror andre året kom litt som et sjokk på de fleste.

De fire store semesteroppgavene kom ikke på noe senere tidspunkt en den første uka, og så mye leserstoff at man ikke vet hvor man skal begynne.

Favorittoppgava mi dette året må være Volvotopp-prosjektet mitt, som jeg og to andre kamerater driver med. Jeg tok med en Volvotopp hit da jeg var hjemme sist, og vi har nå startet å gjøre litt research på hvordan vi skal øke lufthastigheten inn i forbrenningskammeret. Ordentlig moro!

Utstyret vi har her på universitetet er noe jeg aldri har sett makan til, og vi som elever har tilgang til alt!

Vi driver nå og laserskanner Volvotoppen og får en 3D-animasjon av toppen inn i datategningsprogrammet solidworks, og vi skal ut i fra det, gjøre forbedringer på toppen før vi skal CNC-porte innsugskanalene.

I alt dette er også racingsesongen i gang, men jeg har dessverre måtte takke nei til løpene for å prioritere skolearbeidet.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.