Gå til sidens hovedinnhold

Amanda:– Litt trist å si farvel til venner

Artikkelen er over 5 år gammel

Vinner av stipendet Odøling og verdensborger: Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå er jeg godt inn i sommerferien min som til sammen varer i cirka tre måneder. Dette er tid jeg skal bruke på å reise til land i Asia samt til New Zealand, takket være stipendet jeg fikk i sommer.

Det er deilig å ha fri i fra studiehverdagen og kunne slappe av skikkelig og sove ut litt lenger på morningen.

Opp mot eksamen var jeg veldig stresset, men når resultatene kom var jeg veldig lettet og fornøyd med hva jeg hadde klart å oppnå. Jeg kunne med andre ord gå inn i ferien med god samvittighet.

De første dagene av ferien ble brukt sammen med venner på stranden, på kino og andre sammenkomster. Flere av de jeg har blitt kjent med dette semesteret er ferdig med oppholdet i utlandet og skal derfor reise hjem. Det er litt trist å si farvel til folk man har blitt kjent med, men nå har jeg venner jeg kan besøke i flere deler av verden.

Det å skulle være borte i et helt år føles også litt lenge når de andre drar hjem og jeg ikke er halvveis engang. På den annen side har jeg også venner som blir lenger, og det er nye studenter som ankommer etter ferien som det går an å bli kjent med.

Jeg ser fram til enda et semester i Adelaide. Jeg vet at det kommer til å bli mye hardt arbeid, men møter det kommende semesteret i bedre viten om hva som forventes og hva som skal gjøres.

Inntil videre skal jeg slappe av og nyte det som er av kultur og opplevelser i Asia.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.