Ung gutt skal ha flyktet inn i forbipasserende bil – etter ham kom det tre andre gutter: – Ble revet ut av bilen

Politiet ble oppringt av sjokkerte vitner.

DEL

(Romerikes Blad) Like etter klokka 14.30 tirsdag ettermiddag ble politiet oppringt av to forskjellige vitner som hadde observert en dramatisk hendelse ved Leirsundbrua.

– Et av vitnene hadde kommet kjørende da vedkommende ble stoppet av en ung gutt som kom løpende ut i veien. Videre hoppet han inn i bilen, og skal ha fortalt at det kom noen etter ham. Deretter kom det tre andre gutter løpende mot bilen og rev den unge gutten ut av bilen, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Gisle Sveen.

Videre skal det ha oppstått et slagsmål mellom den fornærmede gutten og de tre andre. Vitnet skal også ha observert en kniv på en av guttene, men den ble aldri tatt i bruk.

– Også et annet vitne observerte hendelsen, og vi mener den er reel. Politiet var raskt på stedet, men da var guttene borte. Vi antar at alle de involverte har kjennskap til hverandre og at det dermed ikke er en tilfeldig part som ble angrepet, forklarer Sveen.

Han opplyser at politiet nå, på bakgrunn av signalement fra vitnene, forsøker å bringe på det rene hvem som har vært involvert i hendelsen.

– Krimvakta er varslet og saken blir etterforsket videre, forteller operasjonslederen.

Artikkeltags