Utfordres på rovdyr

I rovdyrdebatt: Fylkesråd, og Aps 4.-kandidat til stortingsvalget, Lasse Juliussen, stiller i rovdyrdebatt på Elverum søndag ettermiddag.
FOTO: LARS FOGELSTRAND

I rovdyrdebatt: Fylkesråd, og Aps 4.-kandidat til stortingsvalget, Lasse Juliussen, stiller i rovdyrdebatt på Elverum søndag ettermiddag. FOTO: LARS FOGELSTRAND

Artikkelen er over 5 år gammel

Det kan bli het debatt i Terningen Arena søndag når politikerne utfordres i rovdyrspørsmålet.

DEL

Det er Folkeaksjonen ny rovdyrpolitikk (FNR) med en rekke lokallag, der iblant lokalforeningen i Glåmdal, som inviterer til debatt på Elverum.

Foreningen har etter hvert vokst seg stor, og teller nå 2000 medlemmer i Hedmark.

De er slett ikke fornøyd med dagens rovdyrpolitikk. Spørsmålet til de som møter til debatt må svare på er hva de vil gjøre for å endre dagens rovdyrpolitikk, som FNR mener steg for steg ødelegger for folk og næringsliv, og rike tradisjoner for allsidig naturbruk i Hedmark.

Nye bestandsmål for ulv i Norge som de nye folkevalgte skal bestemme, ulvesonen, og liten uttelling på alle skadefellingstillatelser som blir gitt er andre tema som skal tas opp.

Følgende deltar i debatten: Karin Andersen (SV), Trygve Slagsvold Vedum (Sp), Gunnar Gundersen (H), Tor Andre Johnsen (Frp), Martin Løken (V), Lasse Juliussen (Ap), Kjell Lorentsen (KrF), Ingebjørg Øveraasen (MDG) og Erling Folkvord (Rødt).

Artikkeltags