Taxi-sentralen legger seg flate

FLAT: Leder ved Kongsvinger Taxi, Frode Flosand, sier han legger seg flat, og lover å rydde opp i egne rekker.

FLAT: Leder ved Kongsvinger Taxi, Frode Flosand, sier han legger seg flat, og lover å rydde opp i egne rekker. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

– Dette er bare tragisk, og nå må vi rydde opp i egne rekker for å hindre at noe lignende skjer igjen.

DEL

– Dette er bare tragisk, og nå må vi rydde opp i egne rekker for å hindre at noe lignende skjer igjen.

Leder i Kongsvinger Taxi, Frode Flosand, sier at han og Kongsvinger Taxi legger seg flate for dokumentasjonen om diskriminerende holdninger overfor jobbsøkende Mona Gustavsen.

Flosand forstår likevel ikke hvor de negative holdningene til Gustavsen og hennes folkeslag kommer fra, men vil nå ta tak i kulturen ved taxisentralen slik at ikke noe lignende skal skje igjen.

– Tater ble aldri nevnt

– Jeg vet ikke hvorfra påstandene om at Mona Gustavsen er uønsket fordi hun er tater stammer fra, men det er definitivt ikke Kongsvinger Taxis holdning. På møtet med drosjeeierne 19. november i år diskuterte vi vaktturnusen i jula, og Mona Gustavsens mulige engasjement ved Taxi-sentralen var ikke noen sak på dette møtet. Hennes engasjement ble nevnt, og at hun ikke hadde bestått kjentmannsprøven, mer ble det ikke sagt, sier Frode Flosand.

Beklager holdninger

Han beklager at enkeltpersoner i organisasjonen har forfektet negative holdninger til tatere, og sier det er et skikkelig tramp i klaveret.

– Dette er noe vi må rydde opp i. Dette er en kultur som Kongsvinger Taxi på ingen måte står inne for, og derfor må vi få slikt ut av verden. Mer kan ikke Kongsvinger Taxi som organisasjon få gjort nå, sier Frode Flosand.

Artikkeltags