Tårevåt konfirmasjon i Rådhus-Teatret

HØYTIDLIG: Det ene av to konfirmantkull er på scenen i Rådhus-Teatret under de to seremoniene som ble holdt lørdag.

HØYTIDLIG: Det ene av to konfirmantkull er på scenen i Rådhus-Teatret under de to seremoniene som ble holdt lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

«Dette kan bli din beste dag», sang vokalgruppa «The Monday People» for konfirmantene, og hos mange foreldre og familiemedlemmer rant tårene i stolthet over egne konfirmanter og en flott seremoni.

DEL

Seremonien lørdag inneholdt taler, sang og utdeling av kursbevis til konfirmantene.

Primus motor, Johny Gullaker Johnson i Solør Odal avdeling av Human Etisk Forbund ønsket velkommen.

Anita Seterlien Olsson understreket i sin tale til konfirmantene viktigheten av at ungdommene tenker selv.

– Følelsesmessig er ungdomstida den mest urolige perioden i hele livet. Finn en voksenperson å knytte dere til, en som er der for deg, og stol på deg selv, var noen av hennes råd.

Sanggruppen «The Monday People» framførte flere kjente sanger, blant annet «Tenke sjæl» av Trond-Viggo Torgersen og nevnte «Vår beste dag» med tekst av Erik Bye.

De høstet applaus og mye ros.

Vilde Andreassen og Ingjerd Engh holdt tale på vegne av konfirmantene der de blant annet takken for den gode opplæringen de hadde fått under konfirmantforberedelsene.

– Dette var en fin og verdig seremoni med gode taler, gedigne musikalske framførelser og ikke minst, flotte og verdige konfirmanter. I dag er vi stolte foreldre, dette var en opplevelse vi aldri glemmer, skryter mor Lisbeth Ånerud og far Terje Nygaard fra Kongsvinger.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.