Takker alle frivillige

SAMLET: I går var store deler av klubben samlet på Holt stadion da prisen ble delt ut til Eivind Røvde Solberg.

SAMLET: I går var store deler av klubben samlet på Holt stadion da prisen ble delt ut til Eivind Røvde Solberg. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Kongsvinger Skøyteklubb mottok årets trivselspris. Dermed får de 25 000 kroner til trivselstiltak.

DEL

For sjuende gang delte DNB og KOBBL ut trivselsprisen. Årets pris gikk til Kongsvinger Skøyteklubb og det var Eivind Røvde Solberg, som tok i imot prisen på veiene av klubben. Han roste alle de frivillige som stiller opp for skøyteklubben.

– Jeg ble veldig rørt av begrunnelsen. Det er en stor ære for meg å motta dette på veiene av klubben. Uten det utrolig gode fellesskapet i klubben ville dette aldri vært mulig. Jeg håper hver og en i klubben, som stiller opp for oss til enhver tid tar til seg dette, sa Solberg da han mottok prisen.

Han forteller at pengene skal brukes til det formålet de er tiltenkt, nemlig å skape bedre trivsel for innbyggerne i Kongsvinger.

Varaordfører i Kongsvinger, Helge Thommassen er imponert over det Kongsvinger Skøyteklubb har fått til.

– Det skøyteklubben gjør for Kongsvinger er utrolig bra. De bidrar til å gi ungdommen i byen en sunn og god oppvekst, sier Thommassen.

Kongsvinger Skøyteklubb har helt siden 1981 hatt tilhold på Holt stadion. Før dette var klubbens hjemmebane på Gjemselund. Klubben startet i 2002 bygging av nytt klubbhus med café og garasjer for maskiner.

I løpet av de to siste årene har klubben foruten å sette i stand eget treningsrom i klubbhuset, også kjøpt inn bueslipemaskin for lengdeløp skøyter. Det er aktiviteter på Holt for hele familien i løpet av vinteren. Ett av disse er Bøkkoløpet, der målet er å få flest mulig ut på isen. Klubben har også utøvere i Norgestoppen.

Artikkeltags