Suksess for byens nye pub

Scene: På no-9 vil hovedfokuset bli lagt på sceneunderholdning. Fra venstre: medeierne Martin Skirbekk, Stig Johnsrud, Ulf Andersson og Frank Haugen. Bilder: Helena Halteigen

Scene: På no-9 vil hovedfokuset bli lagt på sceneunderholdning. Fra venstre: medeierne Martin Skirbekk, Stig Johnsrud, Ulf Andersson og Frank Haugen. Bilder: Helena Halteigen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Kongsvingers nye utested frister gjestene med musikk og humor.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Da Manis Pizza flyttet og de gamle lokalene sto ledige, bestemte ti menn seg for å starte en ny pub i byen.

– Vi hadde lyst på noe nytt, forteller Ulf Andersson, én av ti medeiere.

– Hittil har vi hatt band, stand-up og trubadurer på scenen. Puben har allerede vært åpen i åtte helger, men den offisielle åpningen var for seks helger siden i sammenheng med Christianias CD-release, sier Andersson.

Vil ha forslag

Han legger til at også stand-up komiker Dag Sørås har gjestet puben, noe som førte til en svært vellykket kveld.

– Vi kommer til å legge vekt på et vidt spekter av sceneinnslag. På denne måten når vi ut til de aller fleste, og alle vil få noe som passer dem. Onsdag 16. mai er det trubadur Ken Wangerud som står på scenen, en trubadur som spiller sanger alle kjenner til og lager god stemning for allsang og klapping, sier han.

– Folk må gjerne komme til oss med forslag og innspill til sceneinnslag, det setter vi stor pris på.

Noe for alle

Lokalet er delt i to. Én del hvor scenen og pubens lille dansegulv ligger. Her er det liv og musikk hele kvelden. I den andre delen er det roligere, her er det mulig å ta en øl og en runde biljard.

– Vi har faktisk måttet stoppe folk i dørene de helgene vi har hatt åpent, forteller medeier Frank Haugen.

– Folk har vært her fra åttetiden på kveldene, og lokalet har vært helt fullt. Vi har hatt stor pågang fra hele distriktet, og det er tydelig at folk syns det er spennende med noe nytt, sier han.

– Tilbakemeldingene har kun vært positive, sier Stig Johnsrud, før Martin Skirbekk skyter inn at no-9 også er supporterpub for Kongsvinger Knights.

Artikkeltags