SAS stopper taxfree-salg

64.000 passasjerer rammes søndag når 587 nye SAS-avganger innstilles i Skandinavia søndag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix

64.000 passasjerer rammes søndag når 587 nye SAS-avganger innstilles i Skandinavia søndag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix

Artikkelen er over 1 år gammel

SAS stopper taxfree-salg om bord på flyvningene for å jobbe mot et mer bærekraftig miljø.

DEL

Så tidlig som til høsten har SAS fattet en beslutning om å stanse taxfree-salget om bord på flyvningene. Dette er sett i sammenheng med forbrukernes kjøpsatferd og en økt miljøbevissthet. Med redusert totalvekt på flyene og mindre drivstoff, reduseres også de skadelige utslippene. Dette opplyser SAS i en pressemelding tirsdag formiddag.

 – SAS skal redusere utslippene med minst 25 prosent innen 2030. Hvert steg på veien for å oppnå målene og mer bærekraftige reiser er av betydning, så alle tiltak for å redusere vekten og dermed drivstofforbruket er viktige, sier Karl Sandlund, EVP Commercial i SAS.  

Flyselskapet vil tilby mer moderne løsninger for kundene sine, slik at forbrukerne enda har muligheten til å handle og få varer i forbindelse med sin reise.

– Vi ser at utvalget og omfanget på salget av taxfree-produkter har endret seg blant kundene våres. Det er imidlertid viktig å belyse at vi ikke kommer til å stoppe med salg, men heller modernisere løsniningene i forbindelse med salget. Vi skal fremdeles tilby mange spennende produkter, forteller informasjonssjef i SAS, Knut Morten Johansen, til Romerikes Blad.

Tips Oss
SMS/MMS: GLTIPS til 2005 E-post: tips@glomdalen.no Telefon: 62 88 25 00 Video: Send video!

Artikkeltags