Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 2 år gammel

Dette er de viktigste nyhetene fra natten onsdag 28. februar.

Mann knivstukket i Skien

En mann i 50-årene ble i natt fraktet til sykehus etter å ha blitt knivstukket i Skien i Telemark. En mann i midten av 20-årene ble pågrepet like etter.

– Vi har ikke fått pratet med ham, for han ble kjørt rett på sykehus. Vi vet ikke noe mer om skadeomfanget, men han var oppegående da han tok kontakt, sier operasjonsleder Gisle Småge i Telemark politidistrikt til NTB i natt.

DN: Kommunen protesterte ikke mot billigere innkjørsel

Oslo kommune avviser å ha kommet med innsigelser mot billigere alternativer til en ny innkjøring til Stortinget. Stortingspresident Olemic Thommessen sa mandag til NRKs Dagsnytt 18 at hensynet til kommunen var viktigere enn naboenes hensyn.

Bymiljøetaten kjenner seg ikke igjen i at kommunen var imot det rimeligere alternativet med nedkjøring i Nedre Vollgate, skriver Dagens Næringsliv.

Maduro blir utfordret

Tidligere guvernør Henri Falcón stiller som presidentkandidat i Venezuela og utfordrer dermed Nicolás Maduro. Opposisjonen boikotter valget i april. Falcón bryter mot oppfordringen til boikott av valget i april, melder Reuters. En boikott som har fått Maduro til å beskylde motstanderne for å være feige.

– Regjeringen har lovet millioner av venezuelanere et paradis, men de har gitt dem et helvete, sa Falcón til pressen da han registrerte seg som presidentkandidat.

Deutsche Bank inngår milliardforlik

Storbanken Deutsche Bank har gått med på å betale 240 millioner dollar i et forlik, ifølge rettsdokumenter. Banken er saksøkt for rentemanipulering.

Forliket, som etter dagens kurs er verdt rundt 1,88 milliarder kroner, må fortsatt godkjennes av en dommer. Banken er fornøyd med resultatet som er oppnådd, sa en talsmann.

Nyhetsbrev fra Glåmdalen

Abonnér på Glåmdalens nyhetsbrev og få alle dagens viktigste nyheter rett i mailboksen hver kveld.

Da får du også oversikt over hva som skjer i kveld.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.