Dette skjedde i natt

LETEAKSJON: 10-åring stakk hjemmefra.

LETEAKSJON: 10-åring stakk hjemmefra. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Store mannskaper letter etter en 10-åring som rømte hjemmefra på Nesodden.

DEL

Mekling på overtid i Bane Nor

Det er fortsatt fare for streik i Bane Nor etter at partene i meklingen ikke ble enige innen fristen midnatt. Meklingen fortsetter på overtid hos riksmekleren.

NTB fikk opplyst fra LO at partene fortsatt satt i mekling rundt midnatt. Dersom meklingen ikke fører fram, vil 101 ansatte i Bane Nor gå ut i streik fra tirsdag av. Streiken vil ramme Gjøvikbanen, Kongsvingerbanen og stasjoner i Trøndelag.

Leteaksjon etter tiåring endte godt

Store mannskaper lette i natt etter en ti år gammel gutt som hadde rømt hjemmefra på Nesodden i Akershus. Gutten ble funnet ved en skole i Oslo omkring klokken 1 i natt. Politiet ble varslet om saken klokka 22.16 av guttens mor.

– Hun fortalte at sønnen på ti år stakk hjemmefra klokka 20.15 og uttalte at han skulle rømme, sa operasjonsleder Leif Olav Holten i Follo politidistrikt til NTB.

Mann erkjente å stå bak dødsfall

Mannen som er siktet for å ha drept en mann i Ålesund mandag, har erkjent å ha forårsaket dødsfallet, men han hevdet det skjedde i selvforsvar.

Den siktede mannen er i 20-årene. Det samme er offeret i saken, som ble kjørt til sykehus etter en voldsepisode på gaten i Ålesund sentrum mandag ettermiddag.

Misnøye med Kongressen i USA

En studie utført av universitetene Princeton og California-Santa Barbara i samarbeid med Associated Press peker på en hovedårsak til politikerforakten mange amerikanere føler: Politikerne i Washington lytter til feil folk.

Flere enn åtte av ti amerikanere er misfornøyd med den jobben Kongressen gjør

Weinsteins selskap nærmer seg konkurs

Harvey Weinstein selv fikk sparken fra sitt eget produksjonsselskap etter beskyldninger om seksuell trakassering, overgrep og voldtekt gjennom en årrekke som en av de mektigste i amerikansk filmindustri.

Selskapet sier det ikke klarte å komme fram til en kjøpsavtale med en investorgruppe, til tross for forsøk på å gjøre at også påtalemyndigheten kunne godta et eierskifte.

Landet Rundt

Landet Rundt skal speile de beste artiklene fra de andre Amedia-avisene i Norge. Glåmdalen legger ut flere saker for å gi våre lesere et innblikk i nyheter, hendelser og kuriøse saker fra Norge Rundt. Derfor finner du kanskje en sak fra Tønsberg, Haugesund eller Bodø på glomdalen.no.

Nyhetsbrev fra Glåmdalen

Abonnér på Glåmdalens nyhetsbrev og få alle dagens viktigste nyheter rett i mailboksen hver kveld.

Da får du også oversikt over hva som skjer i kveld.

 

Artikkeltags