– Det blir utrolig moro. Det er jo besetningen som var på de to første utgivelsene våre med blant annet «Blanke Ark» - og den fikk vi jo Spellemannspris for, sier tidligere trommeslager i Picazzo, Dag Sand.

21 år har gått siden de for første gang sto på scenen sammen, og fredag kveld samles Solør-bandet igjen under dansebandfestivalen i Seljord.

– Kanskje du kommer til å bli litt rørt?

– He-he, ja. Det kan nok tenkes. I hvert fall kommer vi til å ha det veldig, veldig moro, sier Sand.

Jaggu, det gjør vi!

Picazzo-gutta skal spille før Smokie-konserten på festivalen i Telemark, hvor det i helgen ventet nærmere 15-20.000 i publikum.

Årsaken til gjenforeningen var, rett og slett, et påfunn fra guttene selv.

– Det var en av oss som sa at: «Skal vi ikke samle oss igjen da, gutter? Jaggu, det gjør vi!» Det var vi alle enige om at var en god idé, forteller Sand.

Gamle, gode klassikere

Fra klokken ni fredag kveld kan du høre blant annet «Timeglass», «Hvis morgendagen aldri kommer» og «Sommernatt», da det skal spilles gode, gamle Picazzo-låter i én time.

Ifølge Sand er bandet veldig spente før konserten.

– Vi er veldig spente. Det er jo noen år siden vi var samlet sist, men vi gleder oss veldig og vi håper publikum liker det.

Flere av bandmedlemmene forlot bandet før det ble helt oppløst i 2008. I dag er blant annet Tommy Michaelsen vokalist og trommeslager i dansebandet, Vagabond.

Og i morgen kveld spiller igjen, «trommis» Dag Sand på scenen, men da med Ingemars hvor han har vært trommeslager siden 2011.