SAS med 17 nye direkteruter

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

SAS  åpner 17 nye direkteruter med 6 helt nye destinasjoner.

DEL

(Romerikes Blad) (Nettavisen): SAS utvider ruteprogrammet med 17 nye ruter fra Skandinavia til sommeren. Oslo får nye direkteruter til Faro i Portugal og Antalya i Tyrkia. Bergen og Stavanger får ny direkterute til Alanya i Tyrkia. Øvrige destinasjoner er Catania på Sicilia og Firenze i Italia, og Marseilles i Frankrike, Cornwall Newquay i England, og Szczecin i Polen, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

– Vi er glade for å kunne tilby et nytt sommerprogram for neste år, med flere nye ruter og en økning i antall flygninger til fritidsdestinasjoner. Reisende med SAS kan nyte godt av gode produkter både på bakken og i luften, inklusive høyhastighets WiFi, sier Torbjørn Wist, norgessjef og finansdirektør i SAS.

Marseilles, Firenze, Catania og Cornwall er noen av de nye destinasjonene man kan nå fra flere steder i Norge via København og Stockholm, opplyser SAS.

SAS flyr direkte til Marseilles fem dager i uken fra Stockholm og København. Til Polen åpner SAS en helt ny rute til Szczecin fra København. SAS vil dermed tilby totalt seks destinasjoner i Polen, opplyser selskapet.

Artikkeltags