Miljøpartiet stiftet lokallag

LOKALLAG: Styremedlem i Hedmark MDG, Kjetil Vangløkken (t.v.), sekretær Hanna Gjermundrød, leder Øystein Hanevik, Victoria Poléo, kasserer Antonio Poléo og fylkesleder Espen Andreas Borgersen er glade for at det har kommet på plass et lokallag for Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog og Kongsvinger.

LOKALLAG: Styremedlem i Hedmark MDG, Kjetil Vangløkken (t.v.), sekretær Hanna Gjermundrød, leder Øystein Hanevik, Victoria Poléo, kasserer Antonio Poléo og fylkesleder Espen Andreas Borgersen er glade for at det har kommet på plass et lokallag for Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog og Kongsvinger. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Miljøpartiet de grønne stiftet lørdag lokallag i Glåmdal. Nå vil de satse mot valget om to år.

DEL

Lørdag ble Miljøpartiet de Grønnes lokallag i Glåmdal stiftet på Milepelen Vertshus i Nord-Odal.

Øystein Hanevik ble valgt til leder av lokallaget, Hanna Gjermundrød ble valgt til sekretær og Antonio Poléo ble valgt til kasserer.

Enorm vekst

Miljøpartiet de grønne har hatt stor vekst bare på noen få måneder.

– Det er bra at det nå er blitt eget lokallag her. Det er viktig for rekrutteringen at folk kan møtes og diskutere grønn politikk uten å måtte reise langt, sier Espen Andreas Borgersen, som er fylkesleder og 2.-kandidat for partiet

I tillegg er det viktig å ha en stemme i lokale saker.

– Fylkesgruppa kan ikke ta tak i alle lokale saker, men det kan lokallagene. Dermed får vi større gjennomslagskraft. Lokallagene er helt nødvendige for å komme inn i kommunestyrene, sier han.

Inn i alle kommunestyrer

Nå håper lederen i Glåmdal MDG på vekst, også her i distriktet.

– Målet vårt på sikt å få inn representanter i alle kommunestyrene, sier Hanevik.

Artikkeltags