Da Stine hadde to biter igjen av burgeren, merket hun noe hardt: – Jeg ville kaste opp

Burgermiddag: Stine Bekkemoen fra Borgen i Ullensaker, forteller det er lenge til neste gang hun kjøper en Chicken Salsa fra McDonald´s igjen.

Burgermiddag: Stine Bekkemoen fra Borgen i Ullensaker, forteller det er lenge til neste gang hun kjøper en Chicken Salsa fra McDonald´s igjen. Foto:

Burgermiddagen fra McDonald´s ble ikke helt som Stine Bekkemoen hadde sett for seg.

DEL

– Det var veldig ekkelt og fikk meg til å lure på hva som hadde vært i resten av hamburgeren jeg nettopp hadde spist, forteller hun til RB.

Det var tirsdag ettermiddag denne uken, da Stine Bekkemoen var på vei hjem fra jobb og skulle hjem til Borgen i Ullensaker, at hun tok med seg middag fra McDonald´s.

Hun kjøpte med seg en Chicken Salsa, men på slutten av måltidet merket hun noe som ikke hørte hjemme i maten.

– Da jeg hadde et par biter igjen, merket jeg plutselig noe hardt. Jeg stoppet å spise, og så plutselig en bit av noe som så ut som en tann, forteller hun.

Biten oppdaget hun inne i selve hamburgeren.

– Det var ikke så veldig appetittlig, jeg ville kaste opp alt, men klarte det ikke, legger hun til.

– Jeg har aldri opplevd noe liknende, og tror ikke jeg ikke kommer til å kjøpe hamburger med det første, sier hun.

Hun legger til at hun trolig tar turen til konkurrenten, Burger King, neste gang hun ønsker et raskt måltid.

Usikker på årsak

Bekkemoen forteller at hun etter opplevelsen har kommet i kontakt med McDonald´s, noe som også pressekontakt, Kristina Johansen, bekrefter.

– Vi beklager opplevelsen og den følelsen som kunden har fått av at produktet ikke har holdt mål, et McDonald´s-måltid er noe man skal se fram til, sier Johansen til RB.

Pressekontakten er kjent med saken og har sett på bilder av gjenstanden. Ettersom de ikke har mottatt biten, kan hun ikke med 100 prosent sikkerhet si hva det kan være.

– Teorien vår er at dette mest sannsynlig er en bruskbit. Det kan ha skjedd i prosessen av å lage hamburgeren, eventuelt kan det være en bit av kyllingbein.

Kvalitetskontroll

Johansen legger til at de setter stor pris på tilbakemeldinger fra kunder om produktene ikke er som forventet. Dersom McDonald´s mottar funn i produktene fra kunder, foretar de alltid analyser hos en uavhengig tredjepart.

Dette forklarer hun er for å bedre sikkerhet og kontroll i framtiden.

– Det er veldig viktig for oss å få en oppklaring i dette, men også for at kunden skal få et ordentlig svar, sier hun.

– Er det brusk, er det ikke farlig, men uansett viktig for oss å komme i bunns i dette hos produsenten og prosessen. I denne saken sitter kunden med spørsmål rundt om dette kan være en tann, derfor kan det kanskje være lettere for kunden når man vet hva det er.

McDonald´s opplyser at de har beklaget opplevelsen og at de skal sende kompensasjon.

Artikkeltags