Stig Ingar Evje (45) bekreftet død

FORSVANT SPORLØST: Stig Ingar Evje (45) fra Rælingen har vært savnet siden 3. mai da han forsvant fra familiehytta på Sjusjøen.

FORSVANT SPORLØST: Stig Ingar Evje (45) fra Rælingen har vært savnet siden 3. mai da han forsvant fra familiehytta på Sjusjøen.

Artikkelen er over 2 år gammel

Personen som ble funnet død ved Sjusjøvatnet søndag, var savnede Stig Ingar Evje (45).

DEL

Politiet har tirsdag fått bekreftet at den døde mannen som ble funnet på Sjusjøen søndag 27. august var savnede Stig Ingar Evje fra Rælingen.

Det er svar politiet har fått gjennom den foreløpige obduksjonsrapporten og identifiseringsarbeidet. Politiet kan ikke si noe om dødsårsak da det ikke framkommer i den foreløpige obduksjonsrapporten. Her må man avvente ytterligere undersøkelser.

– Det er ingenting som tyder på at det har skjedd noe straffbart i forbindelse med dødsfallet, sier lensmann Terje Krogstad til rb.no.

Han forteller at det er ventet at den endelige obduksjonsrapporten vil være klar om drøyt to ukers tid.

Sko og klær matchet

Politiet opplyser at det er tatt referanseprøver fra en av Evjes slektninger i forbindelse med DNA-arbeidet. Det ble også funnet en gjenstand på liket som man visste at den savnede eide.

Politiet opplyser at liket bar preg av å ha ligget ute i vær og vind.

Savnet siden mai

Stig Ingar Evje ble meldt savnet fra hytta si på Natrudstilen i Ringsaker onsdag 3. mai i år.

Evje forlot hytta på Natrudstilen på Sjusjøen ved klokka kvart på seks (05.45).

De siste observasjonene av det som kan ha vært 45-åringen, ble gjort ved Spåtind hotell i Nordre Land kommune søndag 14. mai og tirsdag 23. mai.

Politiet, frivillige organisasjoner og Forsvaret har gjennomført omfattende søk etter 45-åringen i et større område.

Artikkeltags