(Romerikes Blad) – Vi fikk akurat bekreftet av konduktøren på Kongsvinger-toget at mannen befinner seg ombord, opplyser operajonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt Romerike.

Tok først toget til Oslo

Ifølge politiet skal beboeren på Nes sykehjem også ha tatt toget til Oslo før han altså satte kursen i retning Kongsvinger.

– Vi fikk hjep av togledere til å gå gjennom overvåkningskameraer, og har på den måten fulgt bevegelsene hans. Nå har vi bedt om bistand fra Innlandet til å ta hånd om mannen på stasjonen, så løser saken seg forhåpentlig greit, sier Lorentzen.

Forsvant i 07-tida

Det var rundt klokka 07.10 søndag politiet fikk melding om at et beboer var blitt borte fra sykehjemmet like før. Mannen i 70-åra var ifølge politiet lettere dement, men skal være i god form.

I løpet av morgenen og formiddagren var fire bilpatruljer ute og lette etter mannen, i tillegg til at det ble søkt med helikopter i området rundt sykehjemmet og Årnes sentrum.

 

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis.