Trygg forbindelse for myke trafikanter

JUBELDAG: F.v. Else Westby i Haga Vel, Erik Nærby i Østre Nes Arbeiderlag, prosjektleder Ole Kristian Krogh i Statens vegvesen, ordfører Grete Sjøli og fylkesvaraordfører Lars Salvesen.

JUBELDAG: F.v. Else Westby i Haga Vel, Erik Nærby i Østre Nes Arbeiderlag, prosjektleder Ole Kristian Krogh i Statens vegvesen, ordfører Grete Sjøli og fylkesvaraordfører Lars Salvesen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Båndene er tette mellom Haga og Auli i Nes. Nå er båndene også blitt trygge for myke trafikanter.

DEL

– Dette er folkehelse på høyeste nivå. Og endelig har vi fått knyttet sammen Haga og Auli, sa ordfører Grete Sjøli da hun tirsdag kunne markere ferdigstillelsen av den nye gang- og sykkelveien mellom mellom Auli og Haga stasjon.

To kilometer

Hun konstaterte at det er jobbet raskt og godt siden arbeidene med den to kilometer lange gangveien startet fra Haga stasjon for 11 måneder siden.

– Jeg vet at det også er gjort mye under bakken i form av infrastruktur, samtidig som det nye krysset ved Betel er et stort løft. Det er blitt mye mer oversiktlig enn før, sa Sjøli.

Samspill

Fylkesvaraordfører Lars Salvesen (KrF) fokuserte på at gang- og sykkelveien er bra for både barn og foreldre.

– Den bidrar til et tryggere lokalsamfunn. Det er også grunn til å berømme det gode samspillet mellom veivesenet, kommunen og fylket, samtidig som vi vet at mange lokale ildsjeler har stått på i lang tid, sa Salvesen.

Artikkeltags