Lars FogelstrandLars Fogelstrand" /> Lars FogelstrandLars Fogelstrand" /> Gå til sidens hovedinnhold

Frp-politikere la ut onanifilm

Artikkelen er over 13 år gammel

Kommunestyrerepresentant Thomas Amundsen la ut en filmsnutt på Internett der Robert Gruben onanerer foran flere andre personer. Begge sitter i styret i Nord-Odal Fremskrittsparti.

Amundsen, som ble valgt inn i kommunestyret i høst, er sekretær i Nord-Odal Fremskrittsparti. Robert Gruben er partikollega og kasserer i det samme styret.

Filmsnutten "Runkare", som i fire måneder har ligget på nettstedet Youtube, har skap sterke reaksjoner. Foran flere russ, med alkohol i hånda og med buksene på anklene, onanerer Robert Gruben.

– Uheldig

Etter at Glåmdalen begynte å undersøke saken, ble videoen på et drøyt minutt umiddelbart fjernet i går.

– Jeg har selv fjernet filmsnutten siden den har ført til så mye oppmerksomhet. At dette kommer ut på denne måten er uheldig, mener Thomas Amundsen.

31-åringen benekter at det var han som filmet, men erkjenner at han la ut onanifilmen av sin partikollega på Youtube. Dette skal ha blitt gjort i forståelse med Gruben.

– Jeg skjønner nå at dette var dumt og uheldig, konstaterer kommunestyrerepresentanten.

Nakenbilder

– Hvorfor ble den lagt ut?

– Nå spør du vanskelig. Jeg vet ikke. I den gjengen jeg vanker med har vi det mye moro, som du sikkert har skjønt, sier Amundsen.

Styremedlemmet i Frp i Nord-Odal har også egne nettsider. På "Amundsenweb.com" skal det tidligere ha ligget blant annet flere nakenbilder av odølinger.

Etter valget i høst ble Thomas Amundsen kalt inn på teppet av ledelsen i lokallaget og bedt om at bildene ble fjernet. Overfor Glåmdalen sier han at dette nå er blitt gjort.

Stengte fotodatabase

I går valgte han imidlertid også å stenge fotodatabasen på nettstedet. Alle som vil inn, må registrere seg og få passord av Amundsen eller Gruben for å få tilgang til bildene og filmene, noe omkring 100 personer ifølge Amundsen har fått.

På åpningssiden er det forøvrig link til Nord-Odal Frps egen hjemmeside og en test du kan ta for å finne ut om du har ereksjonsproblemer. Du kan også klikke deg inn på ØLT-ørst Bussreiser.

– Dette er bussen til en privat klubb. Vi har ikke registrert noe foretak og leier ikke ut bussen, så jeg må bare beklage at dette står på nettsiden, sier Thomas Amundsen.

Angrer på videoen

Robert Gruben angrer nå på at videoen av han ble lagt ut på nettet.

- Ja, det kan nok sies at jeg gikk over streken. Nå som det blir en sak i avisa angrer jeg, erkjenner 20-åringen.

Kassereren i Frp-styret i Nord-Odal forteller at videoen ble tatt opp natt til 17. mai i år. Han festet sammen med russen og ble full.

- Det hele var uskyldig moro, og vi har ledd mye av opptaket. Jeg burde derimot ikke ha gjort det jeg gjorde, sier Gruben, som samtidig erkjenner at det ikke er første gang han lar buksene falle i all offentlighet.

Han tror saken neppe vil slå positivt ut for Fremskrittspartiet. Samtidig mener han at hvordan man oppfører seg privat og som politiker er to forskjellige ting.

Robert Gruben bekrefter også at han bistår Thomas Amundsen med hans nettside og det tidigere har ligget nakenbilder på "Amundsenweb.com".