Får bryllupsfesten på festningen likevel

LETTET: Geir Michelsen og Hilde Margrethe Randen var lettet og kjempefornøyde etter at det ble klart at de får ha bryllupsfesten sin på festningen som planlagt.

LETTET: Geir Michelsen og Hilde Margrethe Randen var lettet og kjempefornøyde etter at det ble klart at de får ha bryllupsfesten sin på festningen som planlagt. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

KONGSVINGER: Nå kan brudeparet Geir og Hilde puste lettet ut etter at de fikk klarsignal for bryllupsfeiring på Königs Winger. – Nå er vi veldig lettet og kjempefornøyde, sier Geir Michelsen.

DEL

Da Glåmdalen skrev om brudeparet Geir Michelsen og Hilde Margrethe Randen rett etter hotellkonkursen onsdag for to uker siden, var fortvilelsen stor. Ville den store feiringen gå i vasken? Paret fra Disenå kunne imidlertid puste lettet ut, og til og med juble, da de kort tid etterpå fikk flere tilbud fra lokale krefter som ville redde dagen ved å ta over arrangementet.

Det var likevel Königs Winger som sto øverst på ønskelista – og på invitasjonen til de 50 gjestene. Etter ett to uker usikker ventetid har Geir og Hilde fått festen de har planlagt det siste året.

Feiring på festningen

– Det er kjempeherlig at alt blir sånn vi hadde planlagt det opprinnelig. Vi hadde en reserveplan, men å få den festen vi har planlagt var alltid drømmen. Nå er vi veldig lettet, sier en storfornøyd Geir Michelsen som etter mye om og men endelig kan se fram til drømmedagen de hadde planlagt i utgangspunktet.

På torsdag var det lykkelige brudeparet på festningen, der de gikk igjennom de siste detaljene.

– Vi var på festningen i går og snakket med hovmesteren om programmet, bordplasseringer og de siste detaljene før bryllupet. Vi gleder vi oss veldig til den store dagen, sier Geir.

Men det er ikke bare Geir og Hilde som får feiringen sin. Alle bryllup og andre arrangementer som er booket på Königs Winger i august og september blir gjennomført som planlagt.

Reddet arrangementene

– Målet vårt har hele tiden vært å kunne gjennomføre de planlagte arrangementene. Det har vært vondt å se at så mange har fryktet at de ikke kunne gjennomføre

FØLGER PLANEN: – Målet har hele tiden vært å kunne gjennomføre de planlagte arrangementene, sier Arnt R. Mikalsen.

FØLGER PLANEN: – Målet har hele tiden vært å kunne gjennomføre de planlagte arrangementene, sier Arnt R. Mikalsen.

drømmedagen sin som planlagt, men nå har vi heldigvis fått det til. Det er bare formalitetene som gjenstår, sier Arnt R. Mikalsen innehaveren ved Vinger hotell.

Bryllupsfeiringen på festningen ble mulig fordi Innehaveren Arnt R. Mikalsen ved Vinger hotell og Forsvarsbygg har gått sammen om å kjøpe alt inventaret på Königs Winger fra konkursboet, og vil stå for gjennomføringen av arrangementene.

– Nå er alt lagt til rette for at det skal bli den dagen vi ønsket oss. Det eneste vi ikke kan kontrollere nå er værgudene, og de håper vi er på vår side, sier Geir.

BLIR FEIRINGER: Alle bryllup og andre arrangementer som er booket i september og august blir gjennomført som planlagt.

BLIR FEIRINGER: Alle bryllup og andre arrangementer som er booket i september og august blir gjennomført som planlagt.

Artikkeltags