Fant hasj og kokain

GOD SNUT(E): Narkotikahunden Dennis og hundefører Tove Håland har bistått i flere ransakelser den siste måneden. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak.

GOD SNUT(E): Narkotikahunden Dennis og hundefører Tove Håland har bistått i flere ransakelser den siste måneden. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Politiet har siktet en mann i 20-årene etter funn av en større mengde narkotika i Kongsvinger.

DEL

Det var mandag at politiet i Kongsvinger gikk til ransakelse av en bolig i Kongsvinger.

– Vi tok beslag i 230 gram hasj og cirka 20 gram med kokain, sier politiførstebetjent Rune Bekkemoen ved Kongsvinger politistasjon.

Han forteller at politiet hadde samlet nok informasjon til at de kunne slå til mot boligen.

En mann i 20-årene ble pågrepet og siktet i saken.

– Mannen er løslatt etter avhør, men han er fortsatt siktet, sier Bekkemoen, som legger til at det ikke er aktuelt å begjære varetektsfengsling mens etterforskningen pågår.

Siktelsen lyder foreløpig på oppbevaring av narkotika, men politiet utelukker ikke at siktelsen kan bli utvidet til også å omfatte salg.

– Vi tror at narkotikaen var ment for videresalg, sier Bekkemoen, og forteller at siktede kan vente seg en tiltale og dom i saken.

Politiet i Kongsvinger har den siste måneden gjort flere beslag av narkotika i Kongsvinger.

– Vi har fått god hjelp av narkotikahunden Dennis som bistår oss. Takket være hunden finner vi nok mer enn vi ellers ville gjort, sier Rune Bekkemoen.

Beslaget hos mannen i 20-årene er det største beslaget Kongsvinger-politiet har gjort hittil i år.

Artikkeltags