Bryllup med bismak

LEI SEG: Cecilie Melli hadde gledet seg til å vise fram hvor flott hun synes Kongsvinger er under bryllupet sitt sist helg. Rommene gjestene hennes ble tilbudt ved Vinger hotell var imidlertid under enhver kritikk. Nå føler Cecilie seg dum som anbefalte gjestene hotellet som overnattingssted, noe som igjen har forringet Kongsvinger som sted.

LEI SEG: Cecilie Melli hadde gledet seg til å vise fram hvor flott hun synes Kongsvinger er under bryllupet sitt sist helg. Rommene gjestene hennes ble tilbudt ved Vinger hotell var imidlertid under enhver kritikk. Nå føler Cecilie seg dum som anbefalte gjestene hotellet som overnattingssted, noe som igjen har forringet Kongsvinger som sted. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Designerkjendis Cecilie Melli hadde sett fram til et drømmebryllup hjemme i hagen hos moren ved Vingersjøen i tre dager til ende, men slik ble det ikke

DEL

Det store samtaleemnet, spesielt fredag etter at mange av gjestene hadde kommet, ble nemlig romstandarden på Vinger hotell.

– Jeg føler meg dum, skuffet og flau fordi jeg anbefalte gjestene mine å overnatte på hotellet, sier Melli.

Først ville ikke gjestene fortelle henne hva som var galt, men i ettertid har hun fått ramset opp en rekke ting som gjør at hun er blitt lei seg og flau.

Fri minibar

Rom med vepsebol i veggen, vinduer som ikke lot seg åpne, sopp i dusjen, ikke nok håndklær på rommene, ikke nok barnesenger, flasker som var åpnet i minibaren, potetgull som var gått ut på dato, rødvinsflekker på gulvet og lys på rommet som ikke virket, for å nevne noe.

– Rommene var varme. Det luktet fyll og urin, teppene var skitne så jeg ikke kunne sette fra meg datteren på gulvet, barneseng hadde jeg heller ikke fått – slik jeg bestilte i mars. Det minnet mer om rom som en ser der det er arbeidsbrakker, forteller Christine Bratsberg, som er søsteren tilCecilie, og en av dem som opplevde det hele.

Bryllupsgjestene hadde booket over 20 rom og klaget på det hele. Siden hotellet var fullt denne kvelden, fikk de imidlertid ikke byttet rom før dagen etter.

– Etter hvert ble de tilbudt redusert pris og fri minibar som kompensasjon. Men hva hjelper det når flaskene i minibaren er åpnet og potetgullet har gått ut på dato? sier Melli, som sjøl reiste ned på Vinger hotell fra selskapet fredag og forlangte at bryllupsgjestene hennes måtte få redusert pris.

Flotte Kongsvinger

Hun mener det nærmest må betegnes som svindel å tilby gjester en slik standard til full pris: Drøye 1200 kroner for et dobbeltrom, og 900 for enkeltrom.

– På internettsidene framstår jo hotellet på en helt annen måte. Blant annet som et spahotell, men noe spa-tilbud var ikke åpent. Det står ikke i stil til forventningene i det hele tatt. Hadde gjestene mine blitt informert om standarden og fått avslag i prisen, før de ble tildelt rommene når de kom, tror jeg ingen av dem hadde reagert heller, sier Melli.

Lørdag fikk de som ønsket det nye rom de var fornøyde med, og skal ha fått hele oppholdet for halv pris. Cecilie er imidlertid fortsatt skuffet.

– Rommet jeg fikk var helt greit, sier søster Christine.

Cecilie er designer, og godt kjent i designermiljøet her til lands. Blant annet har hun tegnet og sydd kjoler til kronprinsesse Mette-Marit.

– Etter at mor flyttet hit opp for noen år siden har jeg vært mye i Kongsvinger. Jeg synes det er så fantastisk fint her. Derfor hadde jeg også lyst til å ha bryllupet mitt her og vise slekt og venner stedet. Vi planlegger også andre typer feiringer her i framtida, men da blir det nok uten overnatting på hotellet, avslutter den nygifte designerkjendisen, som sist helg hadde fire siders omtale i Dagbladets Magasinet. Om alle brudekjolene hun hadde laget, og bryllupet hun skulle ha i Kongsvinger, som hun liker så godt.

Artikkeltags