Bønn fra en rasist

OPPGITT: Jan Peistorpet tar et oppgjør mot kritikken som er kommet etter at han ønsket seg et muslimfritt Hedmark.

OPPGITT: Jan Peistorpet tar et oppgjør mot kritikken som er kommet etter at han ønsket seg et muslimfritt Hedmark.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Jan Peistorpet slår i dette leserinnlegget tilbake mot rasismebeskyldninger.

DEL

Leserbrev Jeg blir ganske oppgitt over at Glåmdalen ikke kan skrive hva jeg i virkeligheten har skrevet. I Glåmdalen 22/10 står det at «Jeg grøsser når jeg ser muslimer».

Sannheten er at jeg har skrevet følgende: «Jeg grøsser når jeg ser muslimer og tenker på hvordan disse kvinner er ødelagt.» Altså: Jeg grøsser når jeg tenker på hvordan islamske kvinner er ødelagt (blant annet omskåret).

Hvis Glåmdalen hadde vært renhårig, så hadde de skrevet hele setningen. og de som leser det hadde fått den rette oppfattningen om meg og min motstand mot islam.

NRK Hedmark har hengt ut meg med at jeg «vil utrydde muslimer i Hedmark» og at «jeg vil utrydde muslimer i verden»! Dette er bare tull, det har jeg aldri skrevet noe sted. Det jeg står for og har gitt utrykk for, er at man bør utrydde islam fra verden, fordi det er en så grotesk kultur at man grøsser når man leser om hva de holder på med i land der de styrer!

Det verste er at dette gnager seg mer og mer inn i den norske kulturen, og når man kommer med negative kommentarer om dette, så blir man hengt ut som rasist i media. Det er skremmende! Men jeg får enorm støtte blant folk. «Det skulle vært flere politikere som deg», får jeg høre hele tiden. Jeg vil ikke legge ut fra hvem her, men jeg har fått opprigning fra Oslo fra noen som jobber med hjemsendelse av kriminelle. Forholda der var helt kaotiske når det handler om voldtekter, kriminelle, innvandring og hjemsendelse av folk som ikke har rett til å være her. Vedkommene uttrykte bestemt «ikke gi deg, vi trenger sånne som deg i politikken»!

Så når jeg opplever alle som støtter meg og den behandling jeg får i media, da må jeg begynne å lure på hvilken vei det går i Norge! Media henger ut meg nesten i likhet med Breivik, og 95 prosent av dem som kontakter meg sier «stå på – det er sånne vi trenger i politikken som tør å si meninga si og ikke bare holde på med det politisk korrekte». Dette blir formidlet til meg per telefoner, meldinger, e-post, folk jeg treffer og på Facebook.

På Facebook har det rast på med venner, folk jeg aldri har hørt om takker for at jeg sa ja til venneforspørselen. Og igjen: «Stå på!».

Til sist har jeg et spørsmål til dem som leser dette og er uenige med meg: Hvor mye krig, terror, kvinneundertrykkelse hadde det vært i verden i dag hvis islam ikke hadde eksistert? Ikke svar med at kristendommen var slik for 250 år siden, islam var vel også slik for 250 år siden. Nå lever vi i år 2014 !

Man bør utrydde islam fra verden.

Artikkeltags