Dette skjedde i natt

BOLIGBRANN: Brannvesenet rykket ut til en boligbrann på Koppang i natt.

BOLIGBRANN: Brannvesenet rykket ut til en boligbrann på Koppang i natt. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til mandag 26. februar.

DEL

Bolig i full fyr i Hedmark

En enebolig på Koppang i Hedmark sto i full fyr natt til mandag.

Én person er folkeregistrert som beboer på adressen, og det var først usikkert hvor denne personen befant seg, men politiet har bekreftet at beboeren ble gjort rede for.

ELN-mistanke etter angrep

Geriljagruppen ELN mistenkes for å stå bak et angrep i Colombia der tre venezuelanere ble skutt og drept, opplyste tjenestemenn i natt. Ifølge politiet ble mennene drept av gjerningsmenn på motorsykler nær grensen til Venezuela.

ELN startet fredssamtaler i Ecuador med Colombias regjering for et år siden, men i januar satte president Juan Manuel Santos samtalene på vent etter en rekke bombeangrep ELN har fått skylden for.

Nederlag for Orbán

Ungarns ledende parti gikk sent søndag kveld på et sjokkerende nederlag i et lokalt byvalg som kan ødelegge for statsminister Viktor Orbán foran det kommende valget.

8. april er det valg i Ungarn, og statsminister Orbán er ventet å bli valgt for en tredje periode.

Rangers-tap på overtid

New York Rangers kom tilbake og utlignet mot Detroit Red Wings, men seieren røk på overtid i 2-3-tapet i NHL i natt. På stillingen 2-2 i overtiden dukket Red Wings' Trevor Daley opp og avgjorde seks sekunder før slutt.

Rangers står uten seier på sine sju siste kamper i den amerikanske toppdivisjonen i ishockey.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

Artikkeltags