Gode NRK-nyheter til rundt 500.000 Telenor T-We-kunder

NRK har gitt etter for presset og har nå gitt Telenor (tidligere Canal Digital) tilgang til innhold i Ukesarkivet.

NRK har gitt etter for presset og har nå gitt Telenor (tidligere Canal Digital) tilgang til innhold i Ukesarkivet.

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå havner endelig NRK inn i ukearkivet.

DEL

Å se TV direktesendt blir noe som i stadig større grad tilhører fortiden. I stedet er det forskjellige strømmetjenester som er i vinden.

Kabel-TV-leverandørenes integrerte «ukearkiv» er nettopp en enkel strømmemulighet, der du kan starte opp programmer som har gått den siste uken når du selv ønsker det.

Disse tjenesten er populære, men har fram til nå hatt et stort hull: NRK har nektet å være med. I stedet har man måttet bruke kringkasterens egne apper eller nett-tv.

Har kommet til enighet med Telenor

Men nå kommer Telenor, tidligere Canal Digital Kabel, med gode nyheter til sine kunder: De har inngått en avtale som gjør at nettopp NRKs innhold nå inkluderes.

– Vi er stolte av å kunne tilby denne tjenesten til kundene. NRKs produksjoner er synonymt med kvalitet, og nå får kundene enda bedre tilgang til et mangfold av lokalt innhold som gjelder for alle NRK-kanaler, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor i en pressemelding.

– Nå som NRKs ukearkiv er inne i portalen, tror vi NRKs titler vil prege oversikten over de mest strømmede programmene i mye større grad, sier Amundsen.

Ikke på mobil nettbrett

Det er likevel ikke slik at NRKs innhold er tilgjengelig i alle Telenors plattformer.

Det presiseres at NRK-innholdet kun vil være tilgjengelig gjennom dekoderen du har i stua, ikke gjennom T-We-appen på mobil og nettbrett.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.