Fortsetter å hente internasjonale artister - noen kommer helt fra Amerika

KJØRER PÅ: Tor Arne Rønning og Always Late kjører på med konsertarrangementer i Solør. Nå er det dags igjen.

KJØRER PÅ: Tor Arne Rønning og Always Late kjører på med konsertarrangementer i Solør. Nå er det dags igjen. Foto:

– Vi har ikke tenkt å gi oss ennå. Men det er bare slik at vi er avhengig av at folk kommer på konsertene. Vi har planer og mye spennende på gang og har ambisjoner om å fortsette med rock- og blueskonserter i Solør.

DEL

Det sier Tor Arne Rønning i Always Late, selskapet som har spesialisert seg på å hente svenske - og amerikanske rockeartister til konserter i distriktet. Nå er det straks klart for en ny konsert.

VIL TIL FLISA: Amerikanskje Linda Gail Lewis vil til Flisa og holde julekonsert i år.

VIL TIL FLISA: Amerikanskje Linda Gail Lewis vil til Flisa og holde julekonsert i år. Foto:

– Det er flere ting på gang utover i 2020. Blant annet har Linda Gail Lewis et sterkt ønske om å komme hit nok en gang. Hun trives veldig godt på Flisa, har vært her fire ganger. Nå har hun lyst til å ha en julekonsert i år. Vi har ikke sagt ja takk ennå, men regner med at vi kommer til å gjøre det.

Kommer i januar

Den første konserten på gang i regi av arrangementsselskapet Always Late er med Billy Bremner (ikke fotballspilleren på Leeds for noen tiår siden). Sammen med bandet Rockfiles bestående av svenske musikere, kommer den engelske gitaristen og vokalisten onsdag 29. januar for å holde konsert i Rådhuskinoen kulturhus på Flisa.

– Bremner har også han vært på Flisa tidligere og ønsket seg hit igjen. Det er veldig hyggelig at alle artistene liker seg så bra her, både med publikum og ellers. Linda Gail Lewis elsker Flisa, både på scenen med 300 publikummere, og på Victoria Hotell. Det er ganske spesielt når internasjonale artister ber om å få komme tilbake til Flisa for nye konserter, sier Tor Arne Rønning.

Nå er det altså først Billy Bremner og Rockfiles. De kommer fra en turné i England til konserten på Flisa. Rønning melder om litt for dårlig forhåndssalg til den konserten så langt.

– Slik er det, men jeg tror at folk kanskje ikke tenker så mye konsert igjen etter jul- og nyttårshelga. Jeg tror de kommer når det nærmer seg. Jeg håper i alle fall det, sier Tor Arne Rønning.

Flisa den 29. januar blir én – av to muligheter til å oppleve bandet i Norge i år. De skal nemlig bare ha en konsert til her i landet, og den blir i Oslo-området.

Satser på kvalitet

Always Late understreker at de vil fortsette å satse på kvalitet på sine konserter framover.

– Vi skal er avhengig av at folk kommer, og jeg håper de kommer når de får kvalitet. Vi vil forsøke å variere tilbudet, men kvalitet blir nøkkelordet. Nå har vi muligheter til å hente inn mye spennende til distriktet utover dette året. Vi har ikke tatt noen avgjørelser om hvem som kommer når. Nå konsentrerer vi oss først om konserten med Billy Bremner og Rockfiles, sier Rønning.

Men det er gode muligheter for at det blir en kombinert konsert- dansefest i kommunelokalet i Våler i løpet av 2020.

– Nostalgi er noe som slår godt an her i distriktet. Vi har ting under planlegging, og det skal gå veldig dårlig for at vi skal gi oss, sier Tor Arne Rønning.

Arrangementsselskapet Always Late har etter hvert fått gode kontakter i musikkverdenen, ikke minst i USA. De kontaktene akter de å bruke.

De tre Åsnes-karene som eier og driver Always Late er Trond Kneppen, Kåre Ryen og Tor Arne Rønning.

Artikkeltags