Populær artist har kreft med spredning – avlyser lokal konsert

AVLYSER: Ingrid Bjørnov avlyser sine tre siste konserter etter å ha fått påvist kreft med spredning.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

AVLYSER: Ingrid Bjørnov avlyser sine tre siste konserter etter å ha fått påvist kreft med spredning. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Den populære artisten Ingrid Bjørnov (54) skriver på Faceook at hun må gjennom en «kraftig hestekur».

DEL

«Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill. Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av Steinway to Heaven-turnéen», skriver Bjørnov på Facebook.

VG skriver at artisten må kanselere flere konserter, én av dem i Rådhusteatret på Kongsvinger 17. mars.

«Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake», avslutter Bjørnov sitt Facebook-innlegg.

Gjennomførte høstturneen

Bjørnov ble først kjent gjennom popduoen Dollie/Dollie de Luxe sammen med Benedicte Adrian. Senere har hun som soloartist utmerket seg med en rekke anerkjente show.

Bjørnovs manager, Lisbeth Wiberg-Olsen, skriver i en pressemelding at Bjørnov fikk kreftdiagnosen én uke før premieren på forestillingen «Steinway to Heaven», ifølge Seher.no.

Bjørnov gjennomførte likevel høsturneen, etter å ha fått behandling på sykehus.

Kreften kom tilbake

For to dager siden fikk Bjørnov imidlertid beskjed om at kreften var tilbake. Nå må resten av turneen avlyses, slik at Bjørnov kan få den behandlingen hun trenger.

«Det betyr at 34 forestillinger og flere utsolgte hus blir berørt. Alle som har kjøpt billetter til forestillingen, hendvender seg der de er kjøpt, for refusjon. Vi beklager den oppståtte situasjonen, men Ingrid vil nå bruke tiden på å bli frisk, slik at hun kan komme tilbake på scenen igjen, om ikke lenge,» skriver Wiberg-Olsen i pressemeldingen.

Artikkeltags