NRK beklager tekniske problemer under VM-sending

FEILMELDING: Seere som forsøkte å se Islands VM-kamp mot Argentina lørdag på NRKs nett-TV ble møtt med denne feilmeldingen.

FEILMELDING: Seere som forsøkte å se Islands VM-kamp mot Argentina lørdag på NRKs nett-TV ble møtt med denne feilmeldingen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En feilmelding møtte alle som ville se Islands VM-kamp mot Argentina på nett. NRK legger seg flate etter den tekniske svikten.

DEL

– Kjære alle som opplever at streamen er nede. Feilen er funnet, den ligger eksternt. Vi jobber på spreng med å få fikset det. Dette er altså ikke noe vi råder over, men vi beklager dette på det sterkeste, skriver NRK Sport på sin Twitter-konto lørdag ettermiddag.

VM-kampen mellom Island og Argentina gikk i svart tidlig i første omgang for seerne på NRKs nett-TV.

Feilmeldingen lød «det oppstod en feil under lasting av mediainnholdet» og dukket opp få minutter ut i den første omgangen. Det skapte sterke reaksjoner blant sinte seere i sosiale medier.

– Altså, hvis ikke NRK sporenstreks får ryddet opp i de tekniske problemene, kan NRK vennligst legge ned. Det er rett og slett ikke lov å få tekniske problemer under denne kampen, skriver en Twitter-bruker.

Artikkeltags