Gå til sidens hovedinnhold

Ny runde med #treffes med To Sprelske-Mari i spissen

Mari Finsen, kjent som én av to sprelske, som stadig tester ut aktivitetstilbudene land og strand rundt, er #treffes' nye ansikt utad og inviterer nå til mingling i Oslo for utflyttede glåmdøler.

Torsdag 18. november kl 1730 inviterer Kongsvingerregionen til #treffes Oslo. Arrangementet skal være en møteplass for unge voksne som har flyttet fra Kongsvingerregionen for å studere eller jobbe i Oslo, og som er nysgjerrig på hva som finnes av muligheter i Kongsvingerregionen.

– Vi skal skape et arrangement som du må på hvis du er fra Kongsvingerregionen. Det blir mingling med gamle kjente, show fra scenen og mat og drikke. I tillegg vil minst 30 bedrifter og kommunene ha stands hvor de fortelle om jobbmulighetene i regionen i dag og de neste årene, forteller den nye prosjektlederen for #treffes, Mari Finsen i en pressemelding.

Hun er mest kjent for å være én av to sprelske - paret som har gjort tur-opplevelser i skog og mark til en greie på sosiale medier.

Hensikten med arrangementet er at utflytterne skal få treffe arbeidsgivere og få se boligmulighetene i regionen. Målet er å samle 400 utflyttere på Vippa i sentrum av Oslo.

Arrangementet er et samarbeid mellom Klosser Innovasjon, kommunene i Kongsvingerregionen og Glåmdalen.

Fra scenen vil blant annet Jan Christian Vestre fortelle om The Plus og fremtidens industri. Der blir det også intervjuer med unge voksne som har fått spennende jobber og som har funnet drømmeboligen. I tillegg blir det god underholdning med artister fra regionen. Konferansier denne kvelden er Camilla B Sagen fra Grue, som til daglig jobber i TV2 som programleder.

– Selv om ikke alt er på plass kan vi love en utrolig bra kveld! De fleste store arbeidsgiverne har kastet seg på. Vi skal skape en fysisk møteplass som skal gi «good vibes» for regionen. Vi skal skape oppmerksomhet og kunnskap om bomuligheter og arbeidsmarkedet. Vi håper også på å skape konkrete relasjoner mellom potensielle arbeidstakere og næringslivet, forteller arrangørene.

Arrangørene forteller også at de som har en gründer-drøm også skal få mulighet til å treffe rådgivere som kan hjelpe dem med å realisere ideen sin.

Arrangementet er en oppfølger av Norges Største Reunion som vinteren 2020 samlet flere tusen i Kongsvinger og #treffes som var et digitalt arrangement i februar i 2021 der kommunene i distriktet, Klosser Innovasjon og Glåmdalen gikk sammen for å fremme budskapet om hvilke muligheter som ligger i regionen.

Kommentarer til denne saken