Gå til sidens hovedinnhold

– Lærerikt for både barn og NTG-elever

65 skolebarn hadde tre lærerike dager med NTG-elevene som instruktører på fotball- og aktivitetsskole denne uka:

Artikkelen er over 6 år gammel

KONGSVINGER: Mange barn med mye fysisk aktivitet var stikkordene da NTG arrangerte fotball- og aktivitetsskole i vinterferien.

NTG sin fotball og aktivitetsskole har alltid vært populært for de unge som går på barneskolen. Hver vinterferie har den videregående skolen arrangert aktiviteter for dem som ønsker mer enn å bare slappe av i ferien.

– Skolen har nå gått fra fem til tre dager, og mye av grunnen til det er at i den siste tiden kommet mange andre tilbud i vinterferien, som har gjort at antall deltakere har falt noe, ifølge ansvarlig for uka, Leif Erik Ingebretsen.

Elevene lærer mye

Med 65 barn løpendes rundt, er det mye 17-åringene må passe på. Noen spiller kanonball, noen leker «sisten» mens de fleste spiller fotball i Kongsvingerhallen. Aktivitetsskolen var også i år populært med seks timer fra mandag til onsdag.

– Det har gått veldig fint denne uka, og det har ikke vært noen store problemer. Men elevene sier de er slitne etter lange økter med mange barn, sier Ingebretsen.
 

Gode tilbakemeldinger

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger både fra foreldre og barna, og da sier de at de har kost seg her. Det er endel kamper internt underveis, og det synes de er moro, sier «Leifa» etter endt aktivitetsskole.

– Det er kjempestemning og det har det vært alle dagene. Det er ingen sure miner, men noen småskader blir det jo alltid, men alt har gått fint, sier han.

Samtidig som barna får være i aktivitet, lærer elevene på NTG

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.