Linn Marie søker norske talenter

TALENTSØKER: Linn Marie Horsberg Markussen ønsker at flere lokale melder seg til Norske Talenter.

TALENTSØKER: Linn Marie Horsberg Markussen ønsker at flere lokale melder seg til Norske Talenter.

Artikkelen er over 3 år gammel

KONGSVINGER/OSLO: Har du et talent? Har du en spesiell hobby eller spennende triks, enten med ball, med dyr, med et instrument, ja nesten hva som helst. Da kan du være aktuell for Norske Talenter.

DEL

Linn Marie Horsberg Markussen er Kongsvinger-jente som publikumsansvarlig og med casting av deltakere til TV2s nye sesong av «Norske Talenter», og hun vil gjerne ha folk fra Kongsvinger på skjermen.

– Som alltid er vi på utkikk etter nye talenter, og det hadde vært gøy og fått med noen fra selveste Kongsvinger! Det synes jeg hadde vært stas. Vi har nettopp begynt med pre-cast, og senere blir det audition, først i Stjørdal, så i Bergen, og så i Oslo, sier Linn Marie.

Det er her våre lokale talenter kan melde seg på.

– Husk at dette ikke handler spesielt om sang eller dans. Det kan minst like gjerne være triks med dyr, folk som er flinke med jo-jo, gode på trommer, turn, hoppetau osv. Vi ønsker å se alt innenfor "talenter", sier Linn Marie.

Her er linken hvor du kan melde deg på: http://www.tv2.no/delta/

– Dette er ikke noe farlig i det hele tatt, her er det ingen «buing». Det er moro for alle, uansett om du kommer videre eller ikke. Men sjansen er jo der for å få vist seg fram for hele Norge, sier Linn Marie.

Forrige «Norske Talenter» ble vunnet av 14 år gamle Vilde Winge, som overbeviste dommerne med sin vakre og viktige opptreden der hun snakket tegnspråk, noe hun har gjort siden hun var liten, siden faren hennes er døv.

Artikkeltags